Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης: «Βουλιάζετε στο βούρκο της τοξικότητας».

0
148

Βλέπω ότι μετά το «πράσινο φως» που έδωσε ο Πρωθυπουργός, με την παρέμβασή του εδώ, στο Κοινοβούλιο, για μία πολιτική αντιπαράθεση η οποία πνίγεται στην τοξικότητα και συνιστά μια συνειδητή πολιτική εκ μέρους της Κυβέρνησης, έρχονται και επανέρχονται τα στελέχη της Κυβέρνησης και της πλειοψηφίας στο ίδιο μοτίβο.

Ήταν εντελώς άστοχη, λάθος η ανάρτησή του και ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος ο κ. Βερναρδάκης. Και δεν επανήλθε.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ζητώ συγγνώμη για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας η Κεραμέως» - thebriefing.gr

Παρόλα αυτά, εμείς δεν θα μιλήσουμε ούτε για εξογλανισμό, ούτε για μητσοτακισμό, ούτε για πολακισμό. Εμείς θα μιλάμε για νεοφιλελευθερισμό. Θα μιλάμε για νοβαρτισμό,  για ζιμενισμό.

Αλήθεια πια σαν μαγνήτης…με την Uber, με τη Siemens, με τη Novartis, αμάν πια αυτή η παράδοση της παράταξής σας. Εμείς θα μιλάμε για αυταρχισμό και για τοξικότητα. Βουλιάζετε στο βούρκο της τοξικότητας.

Ξέρετε γιατί;  Γιατί, ολοένα και περισσότερο, είστε απομονωμένοι.

Πάνος  Σκουρλέτης:  «Μη ξεπλένετε τη Χούντα, δεν σας αξίζει να κατέχετε αυτό τον θώκο!»

Δήλωση - πρόκληση από τον Αγγ. Συρίγο στην Βουλή περί «μυθολογίας του Πολυτεχνείου» :: left.gr

Παρέμβαση του Πάνου Σκουρλέτη για τις αναφορές του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ευάγγελου Συρίγου, για τον αντιδικτατορικό αγώνα:

Δεν θα έπαιρνα τον λόγο εάν δεν ήταν πραγματικά προσβλητική για το Ελληνικό Κοινοβούλιο η προηγούμενη παρέμβαση του κ. Υπουργού. Μάλιστα, μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου σήμερα, έχουν πρωτοστατήσει στον αγώνα εναντίον της Χούντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here