Κορωνοϊός-Σωτήρας…του Θανάση Καραμπάτσου-Documento.

0
442

Από τον καθηγητή Γιώργο Μαυρογιώργο αλιεύθηκε ένα κείμενο-καταπέλτης από τον τοίχο του στο Facebook, στο οποίο μιλά για θεωρίες συνωμοσίας και Πρωθυπουργικά διαγγέλματα.

Μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Πώς να εξηγήσω τον αποθεωτικό ύμνο που πλέκει ο Πρωθυπουργός στον κορωνοϊό. […] Ο κορωνοϊός προβάλλεται ως ένας δικτάτορας-σωτήρας που επέβαλε μέσα σε 50 μέρες ένα αποτελεσματικό κράτος!

Ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για την εμπέδωση του “νεομητσοτακισμού” […]:

–Μέσα στην πρωτοφανή αυτή κρίση άλλαξαν πολλά με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Μέσα σε 50 μέρες!

(Αλλάξαμε κι εμείς. Πιστεύω προς το καλύτερο).

–Ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας χτίζεται, ήδη, καθώς, σε μόλις πέντε εβδομάδες, έγιναν όσα δεν γίνονταν επί δεκαετίες!

(Ποιος το γκρέμιζε;)

–Σχεδόν 5 εκατομμύρια είναι οι συμμετοχές μαθητών αθροιστικά σε ψηφιακές τάξεις με τη βοήθεια δεκάδων χιλιάδων φιλότιμων εκπαιδευτικών!

(Πινόκιο…)

–Η κρίση ίσως μας πληγώσει. Θα μας έχει οπλίσει, ωστόσο, με πολύτιμες εμπειρίες για να οικοδομήσουμε ένα πιο ισχυρό και σύγχρονο κράτος!

(Να ’ναι καλά ο ιός!)

–Τα μεγάλα βήματα που γίνονται τώρα είναι όπλα που μπορούν να κάνουν αυτή την πρόσκαιρη δοκιμασία μοχλό σταθερής προόδου!

(Ο ιός είναι μοχλός προόδου!)

Και κλείνει σχολιάζοντας: «Μάλλον, επείγει εμβόλιο κατά του “νεομητακισμού”. Η πανδημία θα περάσει. Η άλλη φοβάμαι πως όχι…Εκτός εάν…».

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here