Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού που κορόιδεψε τον κόσμο με φιλτραρισμένες ερωτήσεις.

0
344

H ταλαντούχα ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, αναφέρθηκε στην ανωτέρω φωτογραφία της ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε viral με το εξής σχόλιο: Ντροπή! Θυμός!! Αυτή η εικόνα να  μας στοιχειώσει για να μην ξεχάσουμε…

Μία πραγματικά θλιβερή Συνέντευξη Τύπου από την οποία μάλιστα αποκλείστηκε ο μεγαλύτερος Εκδοτικός Όμιλος της χώρας, η εφημερίδα Δημοκρατία δηλαδή, η εφημερίδα Documento, το Kontra channel κλπ.

Οργάνωσε αυτή τη Συνέντευξη Τύπου και απάντησε, «διαβασμένος καλά», σε κάποια ερωτήματα φιλικών δημοσιογράφων-φιλικών ΜΜΕ, που ανήκουν στα συγκροτήματα Αλαφούζου, Μαρινάκη κλπ, γιατί βοά η Ευρώπη, ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο χυδαία προπαγάνδα, απόλυτη λογοκρισία και καταδίωξη κάθε ελεύθερης σκέψης.

Κορόιδεψε τον κόσμο-Έδωσε Συνέντευξη δήθεν για τις φωτιές για να εκβιάσει τον κόσμο για το εμβόλιο.

Εκμεταλλεύτηκε τον πόνο των πυρόπληκτων που έχασαν τα σπίτια τους και χρησιμοποίησε την συνέντευξη που υποτίθεται θα έδινε με θέμα τις φωτιές και την επόμενη  μέρα για να περάσει το σκληρό μήνυμα του για τις επιπτώσεις που θα έχουν όσοι συνεχίζουν να μην εμβολιάζονται.

Εντύπωση προκάλεσε στους δημοσιογράφους αλλά και στους τηλεθεατές όπως φάνηκε από τα σχόλια στα social media η ανανεωμένη και καλή διάθεση του πρωθυπουργού που εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός στην συνέντευξη τύπου για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν την μισή Ελλάδα ενώ πολλές από αυτές συνεχίζονται ακόμη με μικρότερες εστίες.

«Η οικονομία θα λειτουργήσει, η κοινωνία θα μείνει ανοιχτή και η απάντηση στο πρόβλημα της μετάλλαξης Δ δεν είναι το lockdown, είναι ο εμβολιασμός και η στοιχειώδης προστασία και η κοινή λογική»…είπε ο πρωθυπουργός, στέλνοντας το μήνυμα ότι αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί τα μέτρα θα είναι σκληρότατα.

Για τα δάση το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως δεν έχουν όλα τα δάση την ίδια σημασία αφήνοντας σύξυλο τον κόσμο που αγωνιούσε να ακούσει τι θα συμβεί με τις αναδασώσεις.

Μέσα σε 2 ώρες συνέντευξη όμως, υπήρξε και μία ερώτηση που προφανώς είχε ξεφύγει από τα φίλτρα του Μαξίμου.

Δείτε την  ερώτηση που αφορούσε τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Κολοκούρη, η οποία εξόργισε τον Πρωθυπουργό:

Υ.Γ. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τα Fake news του κ. Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η Ν.Δ. αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε Fake news σε ζωντανή μετάδοση.

Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή!…

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν.

Υ.Γ.1. Πυρόπληκτος ξεσπά στα καμένα: Ορισμένοι που σπούδασαν σε ξένα κολέγια μάθανε πώς να σώζουνε το τομάρι τους.

«Εμείς που τελειώσαμε τα δημόσια σχολεία μάθαμε ότι εκτός από τη ζωή μαχόμαστε υπέρ βωμών και εστιών, ορισμένοι που σπούδασαν σε ξένα κολέγια μάθανε πώς να σώζουνε το τομάρι τους».

Κάτοικος της Κοκκινομηλιάς στην Εύβοια απαντά στη «Συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη» και τον ξεφτιλίζει.

Υ.Γ.2. Η ερώτηση που δεν «πρόλαβε» ποτέ να υποβάλλει το KONTRA στον Πρωθυπουργό.

Το Kontra channel, η Kontranews και το kontranews.gr παραβρέθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές, που εδώ και 10 μέρες κατακαίνε την χώρα, χωρίς όμως να «καταφέρει» (;;;) να υποβάλει ερώτημα στον πρωθυπουργό.

Αιτία δήθεν ο περιορισμένος χρόνος, καθώς σε σχεδόν δυο ώρες υποβλήθηκαν ερωτήματα από 25 δημοσιογράφους, κάποιοι των οποίων άνηκαν στον ίδιο δημοσιογραφικό όμιλο, όχι όμως από τον διαπιστευμένο δημοσιογράφο του Kontra Μedia Group.

Το Kontra Μedia Group παραβρέθηκε με πρόθεση να υποβάλλει ερώτηση στον πρωθυπουργό.

Παρά το γεγονός ότι υπέβαλλαν ερώτηση δημοσιογράφοι από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας (MEGA, ANT1, ALPHA, ΣΚΑΪ, OPEN, ΕΡΤ) και ένα διεθνές (Sky News), στο Κontra Channel δεν δόθηκε η δυνατότητα ερώτησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την διαλογή των ερωτηθέντων έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος που συντόνιζε την Συνέντευξη Τύπου κ. Αριστοτελία Πελώνη και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Τσιόδρας.

Η ερώτηση που το Κontra σκόπευε να υποβάλλει στον πρωθυπουργό δεν απαντήθηκε στην συνέντευξη τύπου και την παραθέτουμε στους αναγνώστες μας όπως ακριβώς θα την θέταμε και στον κ. Μητσοτάκη:

«Κύριε Πρόεδρε, από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πυρκαγιών κάνατε λόγο για λάθη και παραλείψεις ενώ είπατε ότι όπου μπορούν να αποδοθούν ευθύνες σε πρόσωπα, αυτό θα γίνει όχι όμως την ώρα της μάχης.

Το ερώτημα που θα θέλαμε να θέσουμε είναι: Πως ορίζεται η πολιτική ευθύνη και πως η επιχειρησιακή ευθύνη, βάσει των οποίων θα αποδοθούν όσα κρίνετε εσείς μετά το τέλος της μάχης;

Επίσης μέχρι στιγμής έχετε παράσχει κάλυψη και στους πολιτικούς υπευθύνους του αρμόδιου υπουργείου κ.κ. Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη όσο και στον επιχειρησιακό υπεύθυνο κ. Κολοκούρη. Η κάλυψη αυτή σημαίνει ότι αυτά τα τρια πρόσωπα δεν είναι στο κάδρο των ευθυνών για όσα συμβαίνουν εδώ και 10 ημέρες στην χώρα;

Σας ευχαριστώ».

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν δόθηκε, ούτε προέκυψε από το σύνολο των απαντήσεων.

Εκ τούτου για μας παραμένει (μαζί με άλλα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν από τον Πρωθυπουργό) και συνεχίζουμε να το θέτουμε.

Υ.Γ.3. Δείτε LIVE την συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη…και τα συμπεράσματα δικά σας……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here