Κορώνο-Γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία.

0
386

Φωτογραφία και βίντεο συνοδεύουν την καταγγελία για γεύμα του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία το Σάββατο, στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη, μαζί με δεκάδες ακόμη συνδαιτυμόνες, παρά και ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

Η αρχική καταγγελία έγινε από χρήστρια του Facebook, η οποία ανέφερε πως το γεύμα πραγματοποιήθηκε ακριβώς απέναντι από το σπίτι της και ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία.

Λίγο αργότερα στη δημοσιότητα ήρθε και βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από το news247 και στο οποίο καταγράφεται η προσέλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πρωθυπουργικής κουστωδίας, που όπως φαίνεται αποτελείτο από δεκάδες άτομα.

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news247, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη για την υποδοχή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η χρήστρια του Facebook, που δημοσίευσε την αρχική φωτογραφία από το γεύμα, ανέφερε στην ανάρτησή της:

Ο Πρωθυπουργός ήρθε αντιμέτωπος με κατοίκους και εργαζόμενους του Νοσοκομείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στο χώρο της υγείας και του υπενθύμισαν τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές, που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Υ.Γ. Χαμός στο Twitter με Μητσοτάκη και την «ανεμελιά της Ικαρίας».

Σάλο έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία με το κορωνογεύμα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη και δεκάδες κομματικούς συνδαιτυμόνες.

Εκτός από τις πολιτικές αντιδράσεις, η νέα «ανεμελιά» του πρωθυπουργού προκάλεσε οργή και καυστικά σχόλια και στα «social media»…

Η συνέχεια στη ΠΗΓΗ……

Υ.Γ.1. ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας: Ελπίζουμε ο συνωστισμός του κ. Μητσοτάκη στο τραπέζωμα να μην κοστίσει στους Ικαριώτες.

Η εγκληματική προχειρότητα του κ. Μητσοτάκη να συγκεντρωθούν δεκάδες άνθρωποι σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων, ελπίζουμε να μην έχει επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ.2. Από ότι φαίνεται το ταξίδι στην Ικαρία, είναι η αρχή του τέλους της Κυβέρνησης του Μητσοτάκη. Ήδη έχει αρχίσει η εσωκομματική μουρμούρα και αναμένονται και δημόσιες τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών της παράταξης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here