Κοτζιάς: Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και κούτες με αίματα.

0
191

«Έχω πάρει 800 επιστολές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειάς μου, έχω πάρει κούτες γεμάτες αίματα, που μου λένε ότι θα έχουμε και αίματα της οικογένειάς σου. Έχω πάρει χώμα ποτισμένο με αίμα, έχω πάρει σφαίρες διαφόρων μεγεθών.

Που είναι ο εισαγγελέας;

Εδώ δεν έχουμε τα αδικήματα της συκοφάντησης και της δυσφήμισης. 

Εδώ έχουμε ποινικά κολάσιμα αδικήματα, που πάνε μέχρι κακούργημα, όπως η προσπάθεια οι υπουργοί της κυβέρνησης να μην επιτελέσουν το καθήκον τους κατά τη δική τους επιλογή ως ορίζει το Σύνταγμα, αλλά με βάση τους εκβιασμούς και τις απειλές. 

Εδώ έχουμε βαριά αδικήματα, στα οποία δεν έχω δει κανέναν να αντιδρά. Βρήκα τα στοιχεία ανθρώπων που με παίρνουν απειλητικά για να με εκβιάσουν και αντί να πάνε στο αυτόφωρο και αντί να παρέμβει ο εισαγγελέας τους αφήνουν έτσι και μερικούς τους καλούν σε κάποιες αρχές για να τους κάνουν συστάσεις.

Μιλάμε για μια κατάσταση ρητορείας μίσους που πρέπει να τελειώνει. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Σκοπιανό. Αυτό θυμίζει εποχή 1963-1965».

Σε μια τοποθέτηση – «βόμβα» προχώρησε σήμερα Πέμπτη 28//06/18, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής του αλλά και κατά της οικογένειάς του ενώ πρόσθεσε πως του έχουν στείλει κούτες με αίματα!!…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here