Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη: «Η υπόθεση τώρα αρχίζει-Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!»…του Νίκου Νικολετάκη.

0
474

Σοκαρισμένη και εξοργισμένη είναι η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού.

Ο Βαγγέλης Παπαθεοδώρου, κουνιάδος του αδικοχαμένου πολιτικού μιλώντας στο «dikastikoreportaz.gr» και στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» είπε ότι η υπόθεση τώρα αρχίζει. Χαρακτήρισε μάλιστα με πολύ σκληρές εκφράσεις τον συγκεκριμένο δικαστικό λετουργό λέγοντας ότι «είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!»

Όπως λέει οι δολοφόνοι- σύμφωνα με τους μάρτυρες – του Σήφη Βαλυράκη δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. «Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν από πάνω για μηνύσεις».

Ο ίδιος μας είπε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται:

«Εμείς δεν μένουμε σε μία απόφαση ενός εισαγγελέα, ο οποίος είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και τον έχουμε μηνύσει για αυτό το θέμα και θα μείνουμε σε μία δική του εκτίμηση η οποία ήταν δεδομένη από την αρχή ότι τη δρομολογεί για συγκάλυψη.

Όσον αφορά τις μηνύσεις, δικαίωμά τους, να κάνουν όπου θέλουν μηνύσεις. Δεν μένω ότι θα δικαιωθούμε από τη δικαιοσύνη αλλά εκ του αποτελέσματος.

Το αποτέλεσμα είναι αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η υπόθεση, αν θα εκτιμηθούν τα στοιχεία ότι πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο που τοποθετεί ο διαβρωμένος εισαγγελέας και οι συνεργάτες του λιμενικοί, η συμμορία αυτών των τριών, και από το αν θα μπορέσει κάποιος εισαγγελέας – γιατί υπάρχουν και τίμιοι εισαγγελείς – να εξετάσει την υπόθεση μέχρι το κόκκαλο, να μάθουμε και εμείς την αλήθεια».

Εγώ αυτή τη στιγμή την έχω ζήσει πολύ πιο πριν, το περίμενα. Αυτός να πάει να παραδώσει, γιατί φεύγει στις 15 Σεπτεμβρίου και πάει στη Σύρο «να συνεχίσει τη δράση του» και αφήνει πίσω το έργο του, που ήταν να πάει στο αρχείο η υπόθεση.

Ήταν αυτό που θέλανε τα κυκλώματα της Χαλκίδας. Θα δούμε τι θα κάνουμε νομικά, πρέπει να έρθει στα χέρια μας το αιτιολογικό αυτού του εισαγγελέα.

Γιατί να πάει στο αρχείο αυτή η υπόθεση και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Θα βρεθεί επιτέλους κάποιος εισαγγελέας πού να ασχοληθεί με το δίκιο, με τη δικαιοσύνη και αυτή την υπόθεση και όχι με τη δικαιοσύνη της Χαλκίδας, του εισαγγελέα αυτού.

Ερωτώμενος για το αν έχει προχωρήσει η έρευνα για τα ηλεκτρονικά ίχνη ο κ. Παπαθεοδώρου μας είπε:

«Δεν έχουμε εξετάσει τίποτε από τα ηλεκτρονικά ίχνη. Κορόιδευαν. Έχουν δώσει στίγματα που είναι ψευδή. Δύο φορές τους τα απέρριψε η Google, γιατί δεν θέλανε να γίνει έρευνα στα στίγματα, στο πού βρίσκεται το κάθε τηλέφωνο. Θα επανέλθουμε σε αυτό. Καθυστέρησαν για να χαθούν τα ίχνη και θα έχει πολύ συνέχεια.

Η υπόθεση τώρα αρχίζει και αυτά τα αδέλφια οι δολοφόνοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτοί δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν από πάνω για μηνύσεις».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here