Κράτησαν επί πεντέμισι ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Αντίπαρου μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ με εντολή Μητσοτάκη.

0
477

Το αυταρχικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή που μας πέρασε στην Αντίπαρο όπου βρέθηκε για μια καλοκαιρινή ανάπαυλα όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος και τα φιλικά προς εκείνον ΜΜΕ.

Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Documentonews.gr» το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη δύο φωτορεπόρτερ οδηγήθηκαν και κρατήθηκαν επί ένα πεντάωρο στο αστυνομικό τμήμα του νησιού επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν το μέρος όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Αρχοντάκης Μιχάλης είναι μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και κάτοχος φυσικά δημοσιογραφικής ταυτότητας της Ένωσης. Εργάζεται ως φωτορεπόρτερ στο νησί εδώ και χρόνια.

Όπως λέει ο ίδιος στο Documento είχε πληροφορίες εδώ και μέρες ότι ο πρωθυπουργός θα έρχονταν στο νησί φιλοξενούμενος γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη μαγαζιού στην παραλία Απάντημα, το οποίο αν και ήταν κλειστό λόγω κορωνοϊού άνοιξε μόνο για το Πρωθυπουργικό ζεύγος.

Όταν ο ίδιος προσέγγισε τη συγκεκριμένη παραλία τον πλησίασαν άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και παρά το γεγονός ότι τους έδειξε την δημοσιογραφική του ταυτότητα όχι μόνο του απαγόρευσαν να τραβήξει φωτογραφίες αλλά του είπαν ότι θα τον προσαγάγουν στο τμήμα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here