Κυβέρνηση για Γέλια (και για Κλάματα): ΔΕΝ υπάρχουν σύριγγες για να γίνουν τα εμβόλια!

0
397

Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να εμβολιάσει ούτε τους 8.000 πολίτες που ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ο περίφημος σχεδιασμός της κυβέρνησης αποδεικνύεται το μεγαλύτερο φιάσκο, καθώς δεν προέβλεψαν να προμηθευτούν ούτε τα απαραίτητα. Βλέπουν την πόρτα της εξόδου Αρκουμανέας και σία…

Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» δίνουμε όμορφα ονόματα στα σχέδιά μας, ανακοινώνουμε με τυμπανοκρουσίες, με διαφάνειες και μεγαλοστομίες την ετοιμότητα της Πολιτείας, οι κάμερες γράφουν και οι δημοσιογράφοι, έμπλεοι υπερηφάνειας, υπερθεματίζουν και όταν όλα αυτά τελειώσουν, η πραγματικότητα μάς χτυπά την πόρτα. Και τι κάνουμε εμείς; Κλείνουμε τα μάτια για να μην την αντικρίσουμε.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσίασε σχέδια επί σχεδίων για την επιχείρηση εμβολιασμού των Ελλήνων, με το όνομα «Ελευθερία», και ανακοίνωσε 1.018 κέντρα εμβολιασμού με δυνατότητα εμβολιασμού 2.000.000 πολιτών. Όταν επιτέλους έρχονται τα εμβόλια (όχι όσα είχαν ανακοινωθεί), αποκαλύπτεται η γύμνια του επιτελικού κράτους.

Ούτε καν σύριγγες δεν υπάρχουν για να γίνουν οι έστω και ελάχιστοι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί! Δεν είναι ανέκδοτο, ούτε και υπερβολή. Είναι φιάσκο. Ο περίφημος σχεδιασμός της κυβέρνησης ξέμεινε από σύριγγες, γιατί ποτέ δεν προέβλεψαν τι θα χρειαστεί για να φέρουν εις πέρας τους εμβολιασμούς.

Όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατία», ο διαγωνισμός για τις σύριγγες βγήκε άγονος και πλέον όλοι τρέχουν να προκηρύξουν νέο διαγωνισμό. Έως σήμερα, 17 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι σε θέση να εμβολιάσει ούτε τους 8.000 πολίτες που έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

-Η Κυβέρνηση ήξερε, αλλά αγρόν ηγόραζε…

-Ανεμελιά και στα εμβολιαστικά κέντρα

-Στην πόρτα της εξόδου ο Αρκουμανέας, υπό διάλυση και η επιτροπή ειδικών

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here