Κυβέρνηση σε Πανικό: Ο Σ. Πέτσας αφού δήλωσε ότι «οι Έλληνες που δεν προσαρμόζονται θα πεθάνουν»…κάνει επίθεση σε πολίτες!

0
231

Σε πανικό βρίσκεται η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα λίγη ώρα μετά την αδιανόητη δήλωση που έκανε να κάνει επίθεση και σε χρήστες στο Twitter!

O Σ. Πέτσας δήλωσε ότι «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει». Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών με αυτό το απίστευτο επιχείρημα τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στο πετρέλαιο, προκαλώντας την κατακραυγή.

Η δήλωση βρέθηκε στο επίκεντρο και των χρηστών του Twitter, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο Στέλιος Πέτσας. Μάλιστα τα έβαλε με χρήστη, κατηγορώντας τον για «διαστρέβλωση της αλήθειας».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο για «αποσπασματική προβολή μιας φράσης που διαστρεβλώνει την αλήθεια».

«Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση»…ισχυρίστηκε, προκαλώντας νέα οργισμένα σχόλια για την αμετανόητη στάση του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here