Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελικοπτεράδα…του Γ. Λακόπουλου.

0
513

Από κάτι τέτοια κρίθηκαν οι εκλογές του 2019. Αλλά στην πολιτική μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις. Ή όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Μιλάμε για το Πρωθυπουργικό κάζο των ημερών.

Το σλόγκαν «Φαντάζεστε να κυβερνούσε ο Τσίπρας;» που λανσάρισε στον κορωνοϊό το πολυπληθές επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έπεσε και τον πλάκωσε.  Η επικαιρότητα τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.

Φαντάζεστε να κυβερνούσε ο Τσίπρας και να σουλατσάριζε με στρατιωτικό αεροπλάνο;

Ή αν έβγαινε αληθινή η πρωτοσέλιδη πληροφορία Κυβερνητικής εφημερίδας ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκοβε βόλτες με κότερο στο Ιόνιο;

Αλλά τώρα αν κάποια  ΜΜΕ είτε δεν είδαν και δεν άκουσαν, είτε σχολίασαν πως είναι…λαϊκισμός να ζητάει η αντιπολίτευση εξηγήσεις. Έχουν ακόμη μονάδες – αυτές που αγόρασε ο Πέτσας με τα 20 συν 11 εκατομμύρια και τις λοιπές διευκολύνσεις στους μιντιάρχες.

Ένα τέταρτο του αιώνα μετά το  βραβευμένο «Φόρεστ Γκαμπ» ο ηθοποιός Τομ Χανκς πρωταγωνίστησε σε μια τριτοκοσμική οπερέτα: Πρωθυπουργός Ευρωπαϊκής χώρας έσπευσε να του παραδώσει…οικογενειακώς το διαβατήριο που δικαιούται με την πολιτογράφησή τους στην Ελλάδα.

Διάσημος είναι θα μπορούσαν να τον φωνάξουν στο Μέγαρο Μαξίμου για καφέ- για ρεκλάμα στον τουρισμό. Να σκάσει και από τη ζήλια της η γειτόνισσα, που περιέργως έχασε την ευκαιρία να ασκήσει και επ’ αυτού τα…υπουργικά της καθήκοντα.

Παρένθεση:  Για έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή, ιδρυτή της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας, της οποίας είναι πρόεδρος σήμερα η ίδια έχει  ακουστά; Μήπως ότι αυτό που συμβαίνει κάθε 24 Ιουλίου δεν είναι ακριβώς να «ανοίγει το σπίτι του ο Πρόεδρος στους φίλους;» Κλείνει η παρένθεση.

Πάμε πάλι στο Μητσοτακέικο. Η ιδέα να συνδυαστεί από τη μια η οικογενειακή φωτογράφηση στην Αντίπαρο με τον αστέρα και από την άλλη  τα εισιτήρια που είχαν βγάλει για την Επίδαυρο τον έκαψε: προφανώς είχαν προσχεδιάσει την μετάβαση στο θέατρο με στρατιωτικό  ελικόπτερο.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here