Κυριάκος Μητσοτάκης: Επαγγελματίας χειραγωγός της Δικαιοσύνης.

0
273

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και αν δεν θέλει να παραδεχτεί ότι παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, με τα λεγόμενα του αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, προχώρησε σε απαράδεκτες δηλώσεις κατά του φοιτητή Γιάννη Ντουσάκη που στις 26 Μαΐου δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τα ΜΑΤ μέσα στο ΑΠΘ, με ευθεία βολή κρότου λάμψης, χωρίς φυσικά να αναφερθεί στην άγρια καταστολή των ΜΑΤ, αλλά αντιθέτως κάνοντας λόγο για «φήμες» και «fake news».

Με περισσό θράσος αναφέρθηκε – εμμέσως- στον φοιτητή Γιάννη Ντουσάκη αποκαλώντας τον τραυματισμό του και την κατασταλτική μανία των ΜΑΤ…«φήμες», «fake news» και «προπαγάνδα των λαϊκιστών», όταν όλη η Ελλάδα είδε πώς λειτούργησε η αστυνομία.

Ο Πρωθυπουργός ο οποίος σε τοποθέτηση του στη Βουλή, είχε χαρακτηρίσει δημοσιογράφους ως συμμορίτες τώρα παρεμβαίνει και στο ΑΠΘ, καθώς ουσιαστικά χαρακτήρισε «επαγγελματία τραυματία» και «πρωταγωνιστή των επεισοδίων».

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τον τραυματισμό του φοιτητή.

«Τα fake news, οι φήμες και τα συνθήματα σκεπάζουν συχνά την αλήθεια. Και σε αυτό πρωταγωνιστεί η προπαγάνδα των λαϊκιστών. Το ζείτε και όσοι από εσάς σπουδάζετε. Πότε η κατασκευή μίας βιβλιοθήκης θεωρείται καταπάτηση του ασύλου. Πότε λίγοι κρανιοφόροι, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, βαπτίζονται χιλιάδες φοιτητές. Και πότε οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες»…τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here