Κωνσταντίνος Γρίβας: Μήνυμα Yποτέλειας η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αεροπλανοφόρο-Προβληματικές οι Φρεγάτες MMSC των ΗΠΑ.

0
361

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

► Προβληματικές οι Φρεγάτες των ΗΠΑ που δεν καλύπτουν τις Ελληνικές ανάγκες

► Μήνυμα Υποτέλειας η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αεροπλανοφόρο

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:  Ο κ. Γιάννης  Σαραντάκος να σταματήσει να λέει συνεχώς στην πρωινή εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του OPEN TV, ότι ο Μακρόν δεν θα έρθει στην Ελλάδα την 25η Μαρτίου λόγω, ΔΗΘΕΝ, της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στην Γαλλία, αποφεύγοντας επισταμένως να πει την πραγματική αλήθεια!

Ότι δηλαδή ο Γάλλος Πρόεδρος δεν θα επισκεφτεί την Ελλάδα την 25η Μαρτίου για τον εορτασμό των 200 ετών της Εθνεγερσίας, λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς της Ελληνικής Κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα των Γαλλικών φρεγατών, καθώς με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού, η χώρα μας υπαναχώρησε από την συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας με την Γαλλίδα ομόλογό του.

ΔΕΙΤΕ το σχετικό ρεπορτάζ της Kifisia Press με τίτλο «Πρωτοφανές Ράπισμα στην Κυβέρνηση από τον Γάλλο Πρόεδρο» στις 21/03/21.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here