Κύρτσος: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για να μην μπούμε ξανά σε περιπέτειες με τον Μητσοτάκη.

0
166

«Με είχαν παρακολουθήσει επί μπαμπά Μητσοτάκη, με παρακολούθησε και ο γιος»…είπε ο Γιώργος Κύρτσος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ επιθυμεί, όπως είπε, ο Γιώργος Κύρτσος, καθώς σε περίπτωση νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα θα μπει ξανά σε περιπέτειες.

«Αν πάμε σε μια δικομματική σύγκρουση, θα νικήσει η Νέα Δημοκρατία, θα φτιάξει μια προβληματική κυβέρνηση με το ζόρι και μετά θα καταρρεύσει υπό το βάρος των προβλημάτων. Είχε αυτοδυναμία για 4 χρόνια και τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Αν όμως περάσουμε από τον δικομματισμό στον διπολισμό, τότε ενισχύονται οι πιθανότητες πολύ σοβαρά να υπάρξει μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Με τον δικομματισμό έχει το πλεονέκτημα η ΝΔ, με τον διπολισμό έχει το πλεονέκτημα ο ΣΥΡΙΖΑ»…είπε ο Ευρωβουλευτής του Renew Europe μιλώντας στην εκπομπή «Casus belli» στο Attica TV με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Βασίλη Σκουρή και πρόσθεσε:

«Χωρίς να είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αξίζει να προσπαθήσουμε σε μια κατεύθυνση αντίθετη με τον Μητσοτάκη, με τον οποίο θα έχουμε περιπέτειες. Θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αν υπάρξει μια σύγκλιση, όπως υπάρχει στο ευρωκοινοβούλιο. Το μήνυμά μου είναι ‘αγαπάτε αλλήλους’».

«Με παρακολούθησε ο μπαμπάς Μητσοτάκης, με παρακολούθησε και ο γιος»

Αναφορικά με το ζήτημα των υποκλοπών, «χρέωσε» ξανά το σκάνδαλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι η αξιοπιστία του αναφορικά με τα «δεν ήξερα» είναι κάτι του μηδενός.

Ο Γιώργος Κύρτσος μίλησε για υπονόμευση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

«Με είχαν παρακολουθήσει επί μπαμπά Μητσοτάκη. Υπέγραψα για τον γιο Μητσοτάκη ελπίζοντας ότι θα είναι καλύτερος. Με παρακολούθησε κι αυτός όταν ήμουν ευρωβουλευτής της ΝΔ, δεν περίμενε καν να με διαγράψει.

Το σκάνδαλο ξεκίνησε με την περίπτωση Ανδρουλάκη. Εκεί παραδέχθηκε ότι ο Δημητριάδης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη. Αποκαλύφθηκαν αποκαλύψεις δημοσιογράφων, η δική μου, του κ. Χατζηδάκη, στρατιωτικών»…είπε και πρόσθεσε:

«Η αξιοπιστία του είναι κάτω του μηδενός. Λέει «δεν ήξερε», αλλά άλλαξε τη νομοθεσία για να πάρει την ΕΥΠ υπό τον έλεγχό του, έβαλε τον ανιψιό στο Μαξίμου για να οργανώσουνε τις παρακολουθήσεις, μετά άλλαξε τη νομοθεσία ώστε αυτοί που παρακολουθούμαστε να μην μπορούμε να ζητήσουμε την αιτία της παρακολούθησης.

Ούτε καν το αποτέλεσμα της έρευνας και για πόσο διάστημα. Επειδή έτσι γουστάρει ο Μητσοτάκης. Είναι υπονόμευση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here