Κώστας Καραμανλής – Γιώργος Λιλλήκας: Ούτε βήμα πίσω από τις θέσεις του Τάσσου για την Κύπρο!

0
241

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετά την συνάντηση Καραμανλή Λιλλήκα.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος υπήρξε και ο στενότερος συνεργάτης του εθνικού ηγέτη της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου που με την στήριξη του Κώστα Καραμανλή κατάφερε να αποτρέψει το δολοφονικό σχέδιο Ανάν το 2004.

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στις 05/03/2014 στο γραφείο του τ. Πρωθυπουργού στην 1.30 το μεσημέρι. Αμέσως μετά, ο κ. Λιλλήκας σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ αποκάλυψε τον λόγο της συνάντησης, λέγοντας πως ο αείμνηστος Τασσος Παπαδόπουλος είχε στενή συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή όταν στο επίκεντρο βρισκόταν η συζήτηση για το Ανάν. «Ο πρόεδρος σήμερα μου ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για το Κυπριακό παραμένουν αμετακίνητες, όπως τότε»

Εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Κώστας Καραμανλής έχει πολύ περισσότερους προβληματισμούς με τις σημερινές μεθοδεύσεις αφού ορισμένες πτυχές όπως το θέμα της υπόστασης του ψευδοκράτους, είναι ακόμα πιο αρνητικές και από το Ανάν.

Προβληματισμούς που συμμερίζεται και ο Γ. Λιλλήκας καθότι βρισκόταν και τότε στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Τάσσο.

Γι’ αυτό και η σημερινή συνάντηση έστειλε μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες, που πιστεύουν ότι πλέον δεν υπάρχουν αντιστάσεις στον Ελληνισμό.

Καλά θα κάνουν να τα λάβουν πριν αποτολμήσουν οτιδήποτε.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here