Κώστας Τασούλας, ο …αναμάρτητος!

0
368

Ανάμεσα στους 32 βουλευτές της Ν.Δ. που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη νομιμότητα και ζητούν από τον κ. Καψή να αδειάσει το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (με τα ΜΑΤ ή τον Εισαγγελέα δεν διευκρινίζουν), συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Κώστας Τασούλας, εξαιτίας του οποίου η χώρα μας καταδικάσθηκε το 2006 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου διότι η ολομέλεια της Ελληνικής Βουλής ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ το 2002 αλλά και το 2004, δεν ήρε την ασυλία του ώστε να διαπιστωθεί……..

αν όντως – σύμφωνα με τον εργολάβο οικοδομών – μηνυτή για εκβίαση και απιστία δημοσίου υπαλλήλου – ζήτησε ο κ. Τασούλας ως Δήμαρχος Κηφισιάς τότε, το 1997 (εν τω μεταξύ, εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων το 2000) 70 εκατ. δραχμές, προκειμένου να συνεχιστούν – όπως υπεστήριζε ο μηνυτής – εργολάβος- οι αιφνιδίως διακοπείσες εργασίες από τον δήμο σε οικόπεδο, όπου είχε επενδύσει!

Είναι να απορείς γιατί η Ολομέλεια της Βουλής δεν ήρε την ασυλία του Κ. Τασούλα, παρά την αίτηση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το 2002 και την αίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το 2004, και επέτρεψε να επικρέμαται αυτή η υποψία εις βάρος του νεόκοπου μέλους της, πολλώ δε μάλλον όταν ο ίδιος ο βουλευτής αργότερα εστράφη εναντίον του μηνυτή του και τον καταδίκασε αμετάκλητα για συκοφαντική δυσφήμηση…

Είναι επίσης απορίας άξιον γιατί ο Βουλευτής Ιωαννίνων δεν ζήτησε τότε να αρθεί η ασυλία του ώστε να λάμψει η αλήθεια…

Δεν είναι, όμως, άξιον απορίας γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στα άκρα και είναι στα κάγκελα με όσα συμβαίνουν…

Αναρτήθηκε από ONLINE-PRESS…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here