ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κ. Νοτοπούλου-«Η παρουσίαση για την επανεκκίνηση του τουρισμού δεν υπηρετεί τις ανάγκες του Ελληνικού Τουρισμού».

0
519

Η χθεσινή παρουσίαση για την επανεκκίνηση του τουρισμού ήταν απογοητευτική και δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του ελληνικού τουρισμού ειδικά στις παρούσες συνθήκες.

Η χθεσινή «γιορτή» που έστησε η ελληνική κυβέρνηση για την απευθείας ανάθεση στην «Marketing Greece» από την οποία απουσίαζε ο ΕΟΤ (ακόμα και η πρόεδρος!) αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ, πιστή στις προηγούμενες πολιτικές της, απαξιώνει πλήρως και καταργεί στην πράξη τον ΕΟΤ εκχωρώντας την βασική του αρμοδιότητα, το δημόσιο έργο της εθνικής τουριστικής προβολής που εδώ και 70 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ιδιωτικά συμφέροντα, θέτοντας σε κίνδυνο την προώθηση και την προβολή της χώρας.

Δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία της χάραξης Εθνικής στρατηγικής για την προβολή της χώρας.

Δεν αντιλαμβάνεται ποσό «ευαίσθητος» είναι ο κλάδος του τουρισμού. Βλέπει απλά ακόμη μια πηγή για να θησαυρίσουν οι εκλεκτοί της.

Όμως ο Ελληνικός τουρισμός δεν είναι μια οικογενειακή και φιλική υπόθεση! Ο τουρισμός είναι εθνικό κεφάλαιο και εθνική μας δύναμη.

Περιμέναμε μια καμπάνια που να βασίζεται σε μια νέα εθνική στρατηγική διαμορφωμένη με βάση τις νέες συνθήκες στην μετά-Covid-19 εποχή, όμως η απουσία της εμπειρίας του ΕΟΤ στον σχεδιασμό της καμπάνιας είναι εμφανής.

Παρακολουθήσαμε άναυδοι ένα βίντεο με διφορούμενο μήνυμα από όπου απουσιάζει ο πολιτισμός μας και όχι μια ολοκληρωμένη  καμπάνια, δημιούργημα  μιας ιδιωτικής εταιρείας που παίρνει στις πλάτες της – αν όχι στον λαιμό της – το «βαρύ» χαρτί της  χώρας μας για ανάκαμψη. Τον τουρισμό.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν έδωσε λύση για τον τουριστικό κλάδο που καταρρέει, δεν κατάφερε να εκπέμψει μήνυμα αισιοδοξίας παρά τις προσπάθειες και το κλίμα που καλλιέργησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε στους φορείς του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης των Δωδεκανήσων ολοκληρωμένη πρόταση επανεκκίνησης του τουρισμού και στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων («Μένουμε Όρθιοι-2»), ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποτιμά τον Ελληνικό τουρισμό και το τίμημα θα το πληρώσει ολόκληρη η εθνική οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Απίστευτος Μητσοτάκης απευθυνόμενους σε μελλοντικούς ξένους τουρίστες: Μπορείτε να νιώσετε την Eλληνική εμπειρία και χωρίς να επισκεφτείτε την Ελλάδα.

Η Ελλάδα η πρώτη χώρα που εφαρμόζει τον Τήλε-τουρισμό…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Αλέξης Χαρίτσης: «Ακόμα πιο ανήσυχοι είναι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό μετά τις χθεσινές κενές εξαγγελίες Μητσοτάκη».

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του βουλευτή Μεσσηνίας και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, στον  Max Fm 93.4 στην Πάτρα με τον Αλέξανδρος Κογκόλης.

Συνέντευξη στον ρ/σ Max Fm Πάτρας 93.4 | 05.06.2020

– Ακόμα πιο ανήσυχοι είναι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον #τουρισμό μετά τις χθεσινές κενές εξαγγελίες Μητσοτάκη – Η κοινωνία αγωνιά για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας – Το μοντέλο εσωτερικής υποτίμησης που εφαρμόζει η εφαρμόζει η κυβέρνηση θα μας οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και μέτρων λιτότητας- Μια σειρά μεγάλων έργων υποδομής που είχαν ξεκινήσει επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α.βρίσκονται σε τέλμα επί #ΝΔ – Παρέλαβαν την οικονομία να τρέχει με 2.8% επί ΣΥΡΙΖΑ και την προσγείωσαν στο 1% σε έξι μόλις μήνες – Οδήγησαν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων σε ιστορικό χαμηλό εικοσαετίας- Η κυβέρνηση της ΝΔ πελαγοδρομεί χωρίς στρατηγική για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, ενώ η Τουρκία αυξάνει την επιθετικότητά της – Να επιστρέψουμε στην πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και που κατέστησε την χώρα μας παράγοντα σταθερότηταςΗ συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM 93,4 Πάτρας και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κογκόλη

Gepostet von Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης am Freitag, 5. Juni 2020

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Το φιάσκο της Ελληνικής τουριστικής καμπάνιας: «Ρεμούλα, τσαπατσουλιά, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος»

Φουλ επίθεση στην Κυβέρνηση για το φιάσκο με την ελληνική τουριστική καμπάνια από ιδιωτική εταιρεία, μετά από απευθείας ανάθεση της διαχείρισης της διαφημιστικής εκστρατείας- «Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό κράτος του».

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το φιάσκο, όπως αποδεικνύεται, με την τουριστική προβολή της χώρας μας, μέσω καμπάνιας που είναι αντιγραφή της εταιρείας καλλυντικών Lancaster!

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χαρίτση στο Facebook:

Lancaster-Αντιγραφή από Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το «μεγαλειώδες» project του για τον Ελληνικό τουρισμό.

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και προχώρησε σε απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία τη διαχείριση της διαφημιστικής εκστρατείας του Ελληνικού τουρισμού συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ για να μας παρουσιάσει ως καμπάνια προώθησης την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!

Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας…

Lancaster – Αντιγραφή απο κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό.Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και προχώρησε σε απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία τη διαχείριση της διαφημιστικής εκστρατείας του ελληνικού τουρισμού συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ για να μας παρουσιάσει ως καμπάνια προώθησης την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας.

Gepostet von Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης am Freitag, 5. Juni 2020

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΣΑΛΟΣ για την καμπάνια του ΕΟΤ με το «κλεμμένο» slogan!…την οποία μάλιστα μετέδωσε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here