«Λαβράκια» έβγαλε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ!!

0
234

«Λαβράκια» έβγαλε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ανακαλύφθηκαν σε αποθήκη λογιστικά βιβλία που υποτίθεται πως είχαν χαθεί, ενώ αγνοείται η τύχη ποσού που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και το οποίο είχε λάβει η ΕΠΟ από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί προκειμένου να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την Εφημερία των Συντακτών, στα μέσα Ιουνίου το ΣΔΟΕ ξεκίνησε έλεγχο σε διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες και ανάμεσά τους ήταν και η ΕΠΟ. 

Οταν το κλιμάκιο εμφανίστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η απάντηση που πήρε ήταν πως τα βιβλία είχαν…..χαθεί ή είχαν καταστραφεί.

Στην ΕΠΟ δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση για συνεργασία κάτι που έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ οι οποίοι σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού το οποίο γνώριζε τις συμφωνίες της ΕΠΟ ανακάλυψαν αποθήκες στην οδό Φυλής όπου μέσα βρέθηκαν τα χαμένα βιβλία! Οι 12 κούτες με τα βιβλία κατασχέθηκαν, ενώ η αποθήκη σφραγίστηκε.

Τα ευρήματα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν σταματούν εδώ….Το σημαντικότερο είναι πως ανακαλύφθηκε ότι αγνοείται ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ελβετικά φράγκα.

Το συγκεκριμένο ποσό φέρεται να έχει δοθεί στην ΕΠΟ το 2007 από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη «Σπιάντζα» του Πύργου Ηλείας.

Το αθλητικό κέντρο δεν έγινε ποτέ και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here