Λειτουργεί και επίσημα το Εντευκτήριο της Εκάλης!

0
389

Από 9 Ιανουαρίου 2016 λειτουργεί και επίσημα το Εντευκτήριο της Εκάλης με ταμειακές αποδείξεις, αφού πέρασε στη δικαιοδοσία της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Η διαχείριση του Νομικού Προσώπου περιλαμβάνει την (1) διατήρηση / συντήρηση και λειτουργία του Εντευκτηρίου Εκάλης (2) διατήρηση / συντήρηση και λειτουργία του εξοπλισμού αίθουσας και (3) την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες και τους φορείς της Κηφισιάς διατηρώντας παράλληλα και την υψηλή ποιότητα τους.

Οι αίθουσες του Εντευκτηρίου Εκάλης θα προσφέρονται από την ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. για διάφορες εκδηλώσεις / υπηρεσίες / μισθώσεις, κυρίως ψυχαγωγικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου όπως π.χ. (1) Μουσικές βραδιές, Ποιητικές βραδιές, Κινηματογραφικές βραδιές (2) Διαγωνισμοί μπριτζ (3) Ιδιωτικές εκδηλώσεις (4) Επιδείξεις μόδας (5) Εκθέσεις Ζωγραφικής ή Φωτογραφίας (6) Πολιτικούς γάμους (7) Δεξιώσεις για πολιτικούς γάμους ή βαφτίσια (8) Παρουσιάσεις βιβλίων (9) Εποχικά Bazaar γυναικών (10) Μνημόσυνα μικρής κλίμακας (11) Επιστημονικές ημερίδες (12) Κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας (13) Παιδικά πάρτι κτλ.

Επιπλέον η ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. θα προσφέρει την δυνατότητα της χρήσης του εξοπλισμού του Εντευκτηρίου Εκάλης (π.χ. μηχανή προβολής, οθόνη, μικροφωνικές και ηχητικές εγκαταστάσεις) υπό την επίβλεψη αρμόδιου υπάλληλου της εταιρείας.

Οι υπηρεσίες κυλικείου του Εντευκτηρίου της Εκάλης με δωρεάν WiFi, έχουν αναβαθμιστεί προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, ποτών, σάντουιτς, ποικιλιών, ορεκτικών κτλ. 

Οι ώρες λειτουργίας του κυλικείου προς το παρών είναι από 10.00 έως 15.00, Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή. Αναμένεται να επεκταθούν για όλες τις μέρες της εβδομάδας σύντομα.

Στόχος της Δημοτικής Επιχείρησης ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., είναι το Εντευκτήριο της Εκάλης να έχει την δυνατότητα να παρέχει διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου Κηφισιάς γενικά και της Εκάλης ειδικά. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here