Λογοκρισία της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών.

0
459

Η ΝΔ λογόκρινε τον Μάνφρεντ Βέμπερ σε ότι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών και αυτό δεν το λέει ο……ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ΠΟΤΑΜΙ. Και το δείχνουν και τα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Κατερίνα Μπακογιάννη, είπε πως στο ενημερωτικό της σημείωμα η ΝΔ «κατάπιε» στην ουσία την αρχική δήλωση του κ. Βέμπερ πως «στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών (…) αλλά σε μία οικογένεια υπάρχουν πάντα και διαφορετικές σκέψεις».

Αυτή την διατύπωση λοιπόν η ΝΔ φρόντισε να την εξαφανίσει γιατί πολύ απλά δείχνει πως ακόμα και ο Βέμπερ, ένας από τους λίγους συνομιλητές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν συμφώνησε ποτέ με την στάση της ΝΔ στο θέμα των Πρεσπών.

«Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ. Βέμπερ στην Συμφωνία απέχει πολύ από το «έγκλημα» και «προδοσία»  που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε η Κατερίνα Μπακογιάννη.

Παρέθεσαν και στοιχεία τα ρεπορτάζ της «Καθημερινής», της «Ναυτεμπορικής» και του «ΑΠΕ»  που αποτύπωσαν αυτό που είπε ο κ. Βέμπερ στην Νεμέα: «Η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here