Λουκ Έβανς: Το νέο είδωλο του Χόλλυγουντ….που επιμένει να μένει αθάνατος!

0
370

Ποιος είναι

Ο Λουκ Έβανς είναι ένας Ουαλλός ηθοποιός και τραγουδιστής και η νέα τρέλα των φαν του σινεμά. Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1979 – Ταυράκι το χρυσό μου!- στο Πόντιπουλ της Αγγλίας και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Ουαλίας το Άμπερμπαργκοντ.

Είναι μοναχοπαίδι του Ντέηβιντ και την Υβόν Έβανς, Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Στα 16 του όμως εγκαταλείποντας το σχολείο, εγκατέλειψε και τη θρησκεία του. Τα 17 του τον βρίσκουν στο Κάρντιφ να κάνει μαθήματα φωνητικής με την διάσημη κόουτς Λουίζ Ράιαν.

Το 2000 αποφοιτά από το The London Studio Centre στο Kings Cross του Λονδίνου, το οποίο του είχε προσφέρει υποτροφία. Με το πτυχίο στο χέρι και το ταλέντο στην τσέπη ο Λουκ ξεκινά το ταξίδι του στον ανταγωνιστικό χώρο της υποκριτικής.

Έτσι από 2007-2008 συμμετείχε σε παραγωγές θεάτρων του West End, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και σε μικρούς θιάσους. Καθοριστικός για το μέλλον του υπήρξε ο ρόλος του στο θεατρικό «Small Change», που έκανε να τον προσέξουν διάφοροι σκηνοθέτες και agents από την Αμερική.

Επίσης τον πρότειναν ως τον καλύτερο νέο ηθοποιό στα Βραβεία της εφημερίδας Evening Standard, ενώ προς το τέλος της ίδιας χρονιάς υποδύθηκε τον Υβ Μοντάν στο θέατρο στο έργο «Piaf».

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2010 στο ρημέηκ «Η σύγκρουση των Τιτάνων» όπου υποδυόταν τον θεό Απόλλωνα. Επίσης έπαιξε τον Άραμι στους Τρεις Σωματοφύλακες και τον Δία το 2011 στους « Αθάνατους».

Ξεκινώντας την πρώτη του ταινία στα 30 του ο Λουκ έχει συνολικά γυρίσει 20 ταινίες και όχι δυο-δυο. Το 2010 συμμετείχε σε 5, το 2011 σε 4, το 2012 σε 4, το 2013 σε 3 το 2014 σε 2 και για το 2015 προς το παρόν γυρίζει μία ταινία.

Τώρα βέβαια με την ταινία «Dracula untold» είναι το top θέμα συζήτησης, όχι μόνον στο Χόλλυγουντ, αλλά και σε όλο το διαδίκτυο. Η ιστορία του κόμη Βλάντιμιρ Ντράκουλα, είναι ειπομένη αλλιώς στην ταινία αυτή που σκηνοθετεί ο Γκάρι Σορ, παραγωγός είναι ο Μάικλ ντε Λούκα και σεναριογράφοι οι Ματ Σαζάμα και Μπερκ Σάρπλες.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία του Ντράκουλα από την αρχή, από τις ρίζες του. Τον περιγράφει σαν ένα τρυφερό άνδρα, που για να σώσει το γιο του και τη γυναίκα του από τα νύχια ενός αιμοδιψή σουλτάνου, αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί σε αυτό πλάσμα της νύχτας και έγινε ο πρώτος βρυκόλακας.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Ολλανδία στις 8 Αυγούστου 2014 και παγκόσμια στις 10 Οκτωβρίου 2014. Βέβαια προβάλλεται και σε οθόνη ΙΜΑΧ που ο πρωταγωνιστής συστήνει, γιατί πρόκειται για ένα έπος, που προσφέρει εκπληκτικό θέαμα στη μεγάλη οθόνη.

Ο Λουκ για ν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του έκανε πολλές ώρες ξιφασκία, γυμναστική, κι ότι άλλο, ώστε να τον αντικαθιστούν κασκαντέρ σε όσο το δυνατόν λιγότερες σκηνές. Ο σκηνοθέτης είναι ενθουσιασμένος μαζί του γιατί πιστεύει ότι ανταποκρίθηκε τέλεια. Εκείνο δε που καθηλώνει το θεατή λέει είναι το βλέμμα του.

Ήδη οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της 7ης τέχνης ανέβηκαν και η αμοιβή του ήταν αστρονομική, ενώ φημολογείται πως θα είναι αυτός ο 7ος νέος Τζέιμς Μποντ. Η ψηλόλιγνη πάντως κορμοστασιά του 1,83 μ. και οι κοιλιακοί του τον ευνοούν……

Ήδη το περιοδικό Glamour στο τεύχος του Οκτωβρίου 2014 τον ανακήρυξε τον Πιο Σέξι εν ζωή Ηθοποιό. Εκεί που πήρε φωτιά όμως το twitter και το facebook ήταν όταν προ ημερών η σκωτσέζικη The Sun Times έγραψε ότι παντρεύτηκε την από χρόνια φίλη του Χόλι Γκουνττσάιλντ, που ήδη κυοφορεί το παιδί τους. Έγινε το σώσε, χάσαμε σου λέει τον Κλούνεϊ να απολέσουμε και τον Λουκ;

Κι όμως το 2002 ο κύριος Έβανς δήλωνε σε μια συνέντευξή του γκέι. «Ποτέ δεν προσπάθησα να το κρύψω, ούτε στο Λονδίνο που ήμουν». Όμως όσο οι ταινίες διαδέχονταν η μία την άλλη και γινόταν γνωστός, η δήλωση αυτή από το βιογραφικό του αποσύρθηκε από τον ατζέντη του και η εικόνα του άλλαξε. Έτσι το 2010 η Χόλι Γκουνττσάιλντ, εξπέρ της διαφήμισης, έλεγε: «Είμαστε γνωστοί από παλιά, αλλά τώρα είμαστε ζευγάρι.

Δεν επίκειται αρραβώνας ακόμη, αλλά όλα είναι πολύ όμορφα». Και να που τώρα όχι μόνο έσκασε η βόμβα. Που να ξέρεις όμως τι είναι αλήθεια και τι ψέματα σε αυτόν τον…λαμπερό κόσμο των αστέρων, το ίδιο έλεγαν και για τον Τζορτζ, και να η Αλλαμουντίν τώρα μαντάμ Κλούνεϊ. Μήπως και ο Ρόμπιν Ουίλλιαμς δεν παντρεύτηκε κι έκανε και παιδιά; Γι αυτό σας λέω.

Τέλος πάντων…..Προς το παρόν θα δούμε την ταινία και θα τον κρίνουμε αν αυτός είναι ο καλύτερος κόμης Δράκουλας!

Είπε

«Όταν παράτησα το σχολείο , εργάστηκα σε ένα παπουτσίδικο. Κάθε βδομάδα έκρυβα λεφτά για να μπορώ να κάνω μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής».

«Φοράω το ρολόι μου στο δεξί χέρι, κι όλοι με ρωτάνε γιατί. Ούτε εγώ ξέρω. Απλά μ αρέσει καλύτερα στο δεξί».

«Λατρεύω τη μαγειρική. Έχω ενθουσιάσει δεκάδες κοπέλες μ αυτή. Και ξέρετε…πάντα επιστρέφουν για να ξαναδοκιμάσουν».

«Μου αρέσει να φοράω κοστούμια Αρμάνι, Μπέρμπερι και Λουί Βιτόν».

«Το όνειρό μου πάντα ήταν να τραγουδάω και να παίζω. Μόνο τότε αισθανόμουν ζωντανός. Είναι ευτύχημα που και το πραγματοποιώ και κερδίζω χρήματα από αυτό».

« Στη Νότιο Ουαλλία που μεγάλωσα αν μπορούσα να έχω ένα τζην ντήζελ ήταν αρκετό. Μεγάλη πολυτέλεια …Και αν μπορούσα να το αγοράσω κι αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here