Λυπήσου αυτούς που δεν ονειρεύονται!

0
279

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, μαζί επί σκηνής κάθε Σάββατο στις 22.30 από 18 Ιανουαρίου στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ενώνουν τις καρδιές και το ταμπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και την αγωνία τους και αφηγούνται τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Θάνος Μικρούτσικος από τη δεκαετία του 70: Ζει με τη μουσική, παλεύει με το λόγο, βασανίζεται δημιουργικά και συμμετέχει με τη τέχνη του στις κοινωνικές αναταράξεις.

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Κότσιρα το 2005 σε μια παραγωγή-αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, που συμπεριελάμβανε τον «Σταυρό του Νότου» και τις «Τις γραμμές των Οριζόντων» και εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του. Λίγα χρόνια αργότερα ο Γιάννης Κότσιρας συμμετείχε στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

Ο Γιάννης Κότσιρας με 23 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι, με σταθερή ερμηνευτική και δημιουργική κατάθεση, όπως πρόσφατα με το άλμπουμ του «Μουσικό κουτί», εκτός από το ρόλο του ερμηνευτή στα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, θα μας ταξιδέψει και στον δικό του μουσικό κόσμο, στα τραγούδια με τα οποία τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε αλλά και στα νεότερα που μας προτείνει.

Όσο για τη Ρίτα Αντωνοπούλου, σταθερή συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», θα ερμηνεύσει τραγούδια του συνθέτη από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής πορείας του. Η σκηνική της παρουσία, ο δυναμισμός και η αμεσότητά της, προϊδεάζουν υπερθετικά.

Χώρος: Σταυρού του Νότου (Κεντρική σκηνή) Φραντζή και Θαρύπου 35-37 / Ν. Κόσμος / 210 9226975, www.stn.gr

Τιμές: 15 ευρώ είσοδος με ποτό. Προπώληση:VIVA .gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here