Μάθιου Μακ Κόναχυ.

0
343

Όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στην εργένικη ζωή του (και ήταν φανατικός εργένης) και να παντρευτεί, έκλαψαν πολλές……όχι μανούλες, αλλά μανούλια ανά τον κόσμο.

Ο νεότερος εν ζωή, πιο ποθητός και πιο σέξι άνδρας (εν τάξει ο Τζώρτζ Κλούνεϊ εννοώ) μεγάλωσε πια, καιρός να πάρει τα σκήπτρα κάποιος νεότερος) ο αθλητικός και charming Μάθιου Μακ Κόναχυ, (μας θυμίζει και λίγο τον Πωλ Νιούμαν στα νιάτα του) ένωσε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2012 με τη μητέρα των δυο παιδιών του το μοντέλο από τη Βραζιλία και παρουσιάστρια της τηλεόρασης Καμίλα Άλβες, που ήταν μαζί από το 2006 – 6 χρόνια δηλαδή – και έριξε στη μαύρη θλίψη της απανταχού θαυμάστριές του. Στο πικ της καριέρας του είναι ο πιο περιζήτητος ηθοποιός στο Χόλλυγουντ.

Το τήζερ μάλιστα που γύρισε για τη νέα διαστημική περιπέτεια του Κρίστοφερ Νόλαν «Interstellar» έχει ξετινάξει το διαδίκτυο. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν προβληθεί το Νοέμβριο του 2014……

Πρόκειται για το σενάριο που έγραψε ο Κρίστοφερ με τον αδελφό του Τζόναθαν και αφορά το μυστικό σχέδιο μιας ομάδας επιστημόνων που ταξιδεύουν στις θερμές τρύπες του διαστήματος.

Κι αν αυτό δε σας λέει τίποτα τότε σίγουρα το καστ θα σας συναρπάσει αφού παίρνουν μέρος οι: Αν Χάθαγουεη, Μάικλ Κέην, Ματ Ντέημον, Τζέσικα Τσάστεην και πολλοί άλλοι.

Όσο για το διαφημιστικό σποτ που γύρισε με την Σκάρλετ Τζοχάνσεν για τους Dolce & Gabbana έχει τη μέγιστη επιτυχία!

Που γεννήθηκε

Όλα όμως έχουν μια αρχή. Ο Μάθιου Μακ Κόναχυ λοιπόν ήταν το τρίτο από τα αδέλφια του και γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου (αχ βρε φλογερέ Σκορπιέ μου εσύ!) του 1969 στο Γιούβαλντε του Τέξας.

Η μητέρα του ήταν νηπιαγωγός και αργότερα συγγραφέας και ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης και παίκτης ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι γονείς του , πιστοί Μεθοδιστές, χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν πολλές φορές (πως λέμε εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε, αυτό).

Ο Μάθιου πήγε γυμνάσιο στο Λόνγκβιου όπου και ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος μαθητής και αθλητής στο τέννις, στο γκολφ και στο τρίαθλο. Για ένα χρόνο έζησε στην Αυστραλία με το πρόγραμμα του Ρόταρι ανταλλαγής μαθητών.

Από το Πανεπιστήμιο του Τέξας πήρε μπάτσελορ στα ΜΜΕ ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινηματογράφο, ενώ αρχικά τον είχε γοητεύσει η Νομική (ίσως γι αυτό τα καταφέρνει και στους ρόλους των δικηγόρων).

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 με εμφανίσεις σε φοιτητικά φιλμάκια, τηλεόραση, ενώ σκηνοθέτησε και αρκετές ταινίες μικρού μήκους. Η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν το 1993,με το «My boyfriend’s back”.

Ο Μάθιου και η Καμίλα

Από τότε που ο Μάθιου αποφάσισε να παντρευτεί έγινε υπόδειγμα συζύγου και πατέρα. Τώρα πια, για εκείνον προτεραιότητα έχουν τα τρία παιδιά του
και φροντίζει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του όσο του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του , να πηγαίνουν μαζί βόλτες και εκδρομές.

Με την αγαπημένη του παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή στην έπαυλή τους στο Ώστιν , χωρίς πολλούς καλεσμένους και φανφάρες, ενώ οι ροτόντες που συνήθως στολίζουν τα γαμήλια πάρτι είχαν αντικατασταθεί από μακρόστενα ξύλινα τραπέζια των 15 ατόμων.

Εκείνος φορούσε σμόκιν των Dloce & Gabbana και ήταν κούκλος σαν γόης του παλιού καλού σινεμά- κι εκείνη νυφικό δαντελένιο ενός Βραζιλιάνου τοπ σχεδιαστή και λευκές γόβες Στιούαρτ Βάιτζμαν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 και κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε μέχρι τα σκαλιά του ιερού, αφού ο 44άχρονος τώρα πια γόης, είχε κάνει πολλές καρδούλες συναδέλφων του να ραγίσουν. Πενέλοπε Κρουζ (είχαν 2 χρόνια δεσμό), Σάντρα Μπούλλοκ, Τζάνετ Τζάκσον, Άσλυ Τζαντ, Σάλλι Ρίτσαρντσον. κα.

Έξυπνη όμως η Βραζιλιάνα, δεν του πήγαινε κόντρα, δεν έκανε το αφεντικό, αλλά του συμπαραστεκόταν, έκανε και δυο παιδιά, και δεν ζητούσε γάμο, μέχρι που της το πρότεινε ο ίδιος τα Χριστούγεννα του 2011 κι αφού είχαν αποκτήσει ένα γιο και μια κόρη.

Μάλιστα όταν είχε πρόταση να γυρίσει δυο ταινίες κολλητά τη μια με την άλλη και να έλειπε αρκετό καιρό από το σπίτι η Καμίλα, αντί να γκρινιάξει τον ενεθάρρυνε. «Άμα θέλεις να το κάνεις, μάζεψε τις δυνάμεις σου και ξεκίνα. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε.» Ακούτε τα κυρίες μου και παίρνετε μαθήματα για το πώς θα κρατήσετε έναν άνδρα κοντά σας. Πόσο μάλλον έναν Μακ Κόναχυ!!!!!!!!!! Άμα σας τύχει!

Το φάντασμα του γόη

Πέρσι όσοι είδαν το γοητευτικό σταρ τρόμαξαν. Γιατί εκτός από τις ερμηνευτικές του ικανότητες και το αναμφισβήτητο ταλέντο του διαθέτει κι ένα κορμί…θανατηφόρο . Αθλητικό, καλογυμνασμένο, με κοιλιακούς και δε συμμαζεύεται. Όμως για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «The Dallas Buyer’s Club», όπου υποδύεται έναν άντρα που πάσχει από AIDS, έχασε πολλά κιλά κι έγινε σκιά του εαυτού του, σκελετός. Αποστεωμένος και με μουστάκι. Αλλά ευτυχώς με το τέλος των γυρισμάτων, επανήλθε.

Επιχειρηματίας , φιλάνθρωπος, αθλητής, δημοφιλής

Όπως κανένας ηθοποιός έτσι και ο Μάθιου δεν επαναπαύθηκε μόνον στις δάφνες της 7ης τέχνης. Λανσάρισε τη δική του συλλογή ανδρικών με παντελόνια, πουκάμισα που απορροφούν την υγρασία και στεγνώνουν εύκολα και δεν χρειάζονται σιδέρωμα, κι αδιάβροχα.

Ο ηθοποιός θέλει να δώσει στυλ στους άντρες και ευελπιστεί τα ρούχα του να έχουν την ανταπόκριση που περιμένει. Εξ άλλου ο ίδιος είναι το καλύτερο μοντέλο για τις δημιουργίες του.

Ο Μάθιου έχει κι ένα Ίδρυμα το J. K. Living Foundation που βοηθά νέους να κάνουν σωστές και υγιείς επιλογές στη ζωή τους ώστε να διαπρέψουν. Επίσης είναι και φιλόζωος. Το 2008 έλαβε μέρος και σε αγώνες τριάθλου, αφού ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό και τη γυμναστική.

Το περιοδικό CG τον ανακήρυξε LEADING MAN OF THE YEAR 2013 στο τεύχος του MAN OF THE YEAR 2013, ενώ έχει βραβευθεί και προταθεί για διακρίσεις για πολλούς ρόλους του. Το 2011 ήταν συμπαρουσιαστής στα Όσκαρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here