Μένουμε Σπίτι με το χιούμορ και το χαμόγελο μας. Δεν θα πεθάνουμε κουφάλα κορωνοϊέ!

0
540

Και τι δεν κάνουν οι άνθρωποι στο σπίτι για «σκοτώσουν» τον χρόνο τους. Απίστευτες καταστάσεις από απίθανους τύπους που προσφέρουν γέλιο.

Δύσκολη διαδικασία η καραντίνα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. Οι πρώτες ημέρες είναι (σχετικά) υποφερτές. Λίγο οι δουλειές του σπιτιού, λίγο το διάβασμα, λίγο οι ταινίες και οι σειρές. Κυλάει ο χρόνος.

Ωστόσο με το πέρασμα των ημερών, κι αφού εξαντληθούν όλοι οι πιθανοί τρόποι για να κυλήσει δημιουργικά (ή και μη) η ώρα, αρχίζουν οι…τρέλες.

Απίθανοι τύποι απ’ όλο τον πλανήτη, διάσημοι ή άσημοι, ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους καθώς σκαρφίζονται αδιανόητες και συνάμα ξεκαρδιστικές δραστηριότητες με αποτέλεσμα να γίνονται «viral» παγκοσμίως.

Αν μη τι άλλο όμως προσφέρουν χαμόγελα σε στιγμές δύσκολες για όλη την ανθρωπότητα…

Όπως για Παράδειγμα:

-Τα κομμωτήρια κλειστά αλλά τεχνικές υπάρχουν για κούρεμα έστω και εξ αποστάσεως…

-Και δυο ημέρες μετά το…απογείωσε κόβοντας το γκαζόν του κήπου του, χορτάρι-χορτάρι, με ψαλίδι και χάρακα!

-Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα όργανα στο σπίτι για γυμναστική, μην ψάχνετε δικαιολογίες. Υπάρχουν τρόποι. Δείτε παρακάτω…

-DJ στην Ιταλία, δεν κράτησε τη μουσική μόνο για τον εαυτό του αλλά τη μοιράστηκε και με τους γείτονες…

-Το έξυπνο σποτάκι μας υπενθυμίζει να σκεφτόμαστε πάντα σε ποιον μπορεί να μεταδώσουμε τον ιό! Επίσης, ο Brooks αναφέρει τους τρόπους προστασίας μας από τον ιό και μας συμβουλεύει: «Αν μπορείς να μείνεις σπίτι, μείνε. Μην γίνεσαι μεταδότης!».

Δείτε το χιουμοριστικό σποτάκι εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here