Μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού…..καλεί «σύγκρουση και ανατροπή»!!

0
243

Με απειλές αλλά και μία διαφορετικού τύπου ηλεκτρονική προκήρυξη μέσα από ένα βίντεο το οποίο συνοδεύει την επιστολή του ο δραπέτης Χριστόδουλος Ξηρός επανεμφανίστηκε απειλώντας: «Θα βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι».

Η επιστολή που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Ξηρού αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών στο Διαδίκτυο.

Η γνησιότητά της αποδεικνύεται από βίντεο διάρκειας 3'52'' στο οποίο ο Χριστόδουλος Ξηρός, με φόντο τέσσερις φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, του Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Άρη Βελουχιώτη, καλεί «σύγκρουση και ανατροπή». 

Στο video κάνει έκκληση στους «συντρόφους του, ελεύθερους και αιχμάλωτους» για ενότητα επιχειρηματολογώντας: «Είναι η ώρα της μάχης, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο, εμείς θα πάμε στο λαό».

Ο Χριστόδουλος Ξηρός εξαπολύει απειλές κατά βουλευτών, πολιτευτών, συνδικαλιστών, αστυνομικών, δημοσιογράφων, εισπρακτόρων και ελεγκτών και καλεί τους ομοϊδεάτες του να τους αντιμετωπίζουν με «ραβδί και φτύσιμο».

Στην επιστολή του ο δραπέτης, που υπογράφει ως «Χριστόδουλος Ξηρός: Ελεύθερο μέλος της 17 Ν», εξαπολύει επίθεση σε μέσα ενημέρωσης και υποστηρίζει: «Η Δημοκρατία σας έχει πεθάνει».

Το καταδικασθέν μέλος της «17 Νοέμβρη» αναφέρεται στην επιλογή του να αποδράσει εκμεταλλευόμενος την άδεια που έλαβε τονίζοντας:

«Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: «Χαίρομαι που γέλασα έναν δόλιο».

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ξεκαθαρίζει ότι απέδρασε επειδή έλαβε την απόφαση: «Να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας έκλεψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος».

Στη συνέχεια της επιστολής του, ο καταδικασθείς για την συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη» γράφει:

«Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους.

Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε εσείς να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων».

Η επιστολή συνοδεύεται από φωτογραφία του Χριστόδουλου Ξηρού και το παρακάτω βίντεο με ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014…….

{videobox}gzQjm-4XJKE{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here