Μαγική βραδιά από τις Τρωάδες.

0
282

Μια μαγική βραδιά, όπως την χαρακτήρισε ο δήμαρχος Παπάγου Βασίλης Ξύδης, χάρισαν στους θεατές του Άλσους Παπάγου, οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη.

Εντυπωσιακές οι πολλαπλές ερμηνείες της αγαπημένης και ταλαντούχας Μαίρης Βιδάλη και του Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς και η σκηνή του θρήνου της Εκάβης – Νίτας Παγώνη. Έκπληξη η επιστροφή ως κορυφαία στο χορό, της Ελένης Ροδά.

Η μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν πολύτιμο στοιχείο στην πρωτοτυπία της σκηνοθετικής γραμμής. Η παράσταση θα ταξιδέψει στο εξωτερικό κι έχει ήδη προσκληθεί στο φεστιβάλ αρχαίου δράματος της Τεχεράνης, όπως και στο θέατρο Τέχνης του Λονδίνου.

Τώρα ξεκινά περιοδεία και θα ’ναι ξανά στην Αθήνα στις 28/07 στο Αττικό Άλσος και σε πολλά δημοτικά φεστιβάλ της Αττικής τον Σεπτέμβριο.

Διασκευή – απόδοση: Αλέξης Μίγκας.
Σκηνοθεσία: Μαίρη Βιδάλη.
Σκηνικά – κοστούμια – μάσκες: Χάρης Σεπεντζής .
Χορογραφίες: Jimmy G. Kalis
Φωτισμοί : Γιώργος Δανεσής
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Ενορχήστρωση – μουσική διδασκαλία: Μαρία Συμεών.
Πρωταγωνιστούν: Μαίρη Βιδάλη, Οδυσσέας Σταμούλης, Νίτα Παγώνη. Κορυφαία η Ελένη Ροδά, η οποία επιστρέφει στο είδος, έχοντας πολύτιμη εμπειρία την πολυετή συνεργασία της στην αρχή της καριέρας της με τον Δημήτρη Ροντήρη. Συμμετέχουν Χαρά Καλατζίδου, Μαρία Συμεών, Κώστας Τσιομίδης.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μια ξεχωριστά:

{joomplucat:16 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here