Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη γραμματεία Παραγωγικών φορέων της Ν.Δ.

0
200

Τα έχει πάρει με τον Ξυπολητά ο Μητσοτάκης…….για τον Αγνανιάδη!

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στη Ν.Δ. και στον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη το θέμα της τοποθέτησης των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Εκτός απο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και τον Μίχαλο και μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. που εκφράζει την οργή της για την διαδικασία το ποτήρι ήρθε να ξεχειλίσει με την στάση του προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνανιάδη! 

Το στέλεχος της Ν.Δ. που για τριάντα χρόνια εκλέγεται στην περιοχή τάχθηκε με δήλωση του υπερ της συμμετοχής του Μίχαλου στην επιτροπή την οποία έσπευσε με δημόσια ανακοίνωση του (πατήστε εδώ) να χαρακτηρίσει θεσμική και τιμητική! 

Θα μου πείτε ποιο είναι το πρόβλημα; Τι αξία μπορεί να έχει η σχετική δήλωση του Ανανιάδη; Καμία φυσικά αξία δεν θα είχε αν ο συγκεκριμένος παράγοντας ειναι ο πιο στενός φίλος και σχεδόν καθημερινός συνομιλήτής του γραμματεά παραγωγικών τάξεων του κόμματος κ. Βασίλη Ξυπολητά!

Ο κ. Αγνανιάδης είχε καθημερινή επαφή και συχνή παρουσία στο κόμμα επισκεπτόμενος το γραφείο του Ξυπολητά του οποίου όπως καταλαβαίνεται η θέση του πλέον ειναι δύσκολη!

Ο γραμματέας έχει δεχθεί επιπλήξεις για τις κακές του παρέες απο το περιβάλλον Μητσοτάκη και του έχουν ζητηθεί να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις. 

Η δήλωση αυτή του προέδρου του Επιμελητηρίου ο οποίος ήταν στους «λοχαγούς» του Μειμαράκη στην προεκλογική του εκστρατεία προβληματίζει τους στενούς συνεργάτες του Μητσοτάκη και μάλλον ο Θεοδωρικάκος θα πρέπει σίγουρα να κάνει μια δημοσκόπηση στη Βοιωτία για να μετρήσει την δυναμική Τσίπρα και την δυναμική Μητσοτάκη!

Πηγή: olympia.gr

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here