Ματιές στην εκλογική κίνηση!

0
220

«……Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατωτέρους τους». Πλάτων 427-347 π.Χ.

Το βράδυ της Πέμπτης 15/05/2014, μετά την εξαιρετικά χαμηλών τόνων ομιλία του, ο υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Κηφισιάς της Δύναμης Ελπίδας Δικηγόρος κ. Γιώργος Θωμάκος, στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, έξω από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, φανερά συγκινημένος από τις θερμές εκδηλώσεις των παρισταμένων ολοκλήρωσε την ομιλία του με το σοφό σκεπτικό του Μαχάτμα Γκάντι που είναι το εξής:

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς…..».

Ακολούθησαν χειροκροτήματα από τους παριστάμενους δημότες, οπότε συνέβη ένα συγκλονιστικό πράγματι γεγονός:

τελείως αυθόρμητα ανέβηκε στο βήμα ο 96χρονος κ. Σταύρος Βόλκος, ο παλαιότερος εν ζωή Κηφισιώτης, που υπηρέτησε την Κηφισιά, μαζί με τον επίσης παλαιό Κηφισιώτη Γιάννη Μελά, ο οποίος ήταν και αυτός παρών στην ωραία συγκέντρωση, προσφέροντας στα κοινά, για πενήντα ολόκληρα χρόνια, όπως γνωρίζουν όλοι οι παλαιότεροι κάτοικοι, και με φωνή που έτρεμε από συγκίνηση αλλά σταθερή και γεμάτη παλμό φώναξε από τα βάθη της καρδιάς του και με όλη την δύναμη που του επέτρεπε η ηλικία του:

«…..αυτός που ασχολείται με τα κοινά πρέπει να δίνει…..να δίνει, όχι να παίρνει….».

Ακολούθησε ένα τρομακτικό πανδαιμόνιο από χειροκροτήματα και φωνές επιδοκιμασίας, ακόμη και δάκρυα συγκίνησης πολλών από τους παριστάμενους.

Ο Σταύρος Βόλκος, εξαιρετικά αγαπητός από όλους τους παριστάμενους, ολοκλήρωσε την ομιλία του και ευχήθηκε στον κ. Γιώργο Θωμάκο: «καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό όλης της Κηφισιάς».

Δείτε την συγκινητική παρέμβαση του Σταύρου Βόλκου:

{videobox}MRLKocU_bS0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here