ΜEIZON Εθνικό Θέμα προκαλεί η Κατάπτυστη Δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της Τουρκίας στην Σύνοδο Κορυφής της Μαδρίτης.

0
139

Σε νέα ανάρτηση του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατηγορεί για άλλη μια φορά την Ελλάδα για υπόθαλψη της τρομοκρατίας.

Η μόνη «τρομοκρατία» σήμερα είναι η ισλαμική τρομοκρατία του Ερντογάν

Φαίνεται όμως ότι δεν έχουμε μία απλή επανάληψη των Τουρκικών συκοφαντιών κατά της Ελλάδας, αλλά μία αναβάθμιση της στοχοποίησης της πατρίδας μας, η οποία σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών, αποτελεί συλλήβδην κίνδυνο που θέλει «προσοχή».

Αυτή η δήλωση του Τούρκου υπουργού μάλιστα έρχεται την ώρα που αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά πως η Τουρκία διευκολύνει την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, επιτρέποντας της μάλιστα να χρηματοδοτεί τις δολοφονικές τις ενέργειες μέσα από το Τουρκικό Τραπεζικό Σύστημα!

Και όμως, η Τουρκία συνεχίζει να παριστάνει το θύμα της τρομοκρατίας, ενώ είναι η ίδια το κράτος-τρομοκράτης που συνεχίζει να χρηματοδοτεί και να ενισχύει τις πλέον φρικτές τρομοκρατικές ομάδες που δρουν σήμερα: Ισλαμικό κράτος, Μουσουλμανική Αδελφότητα, Al Qaeda, Χαμάς, Τουρκική Χεζμπολάχ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, καθίστανται απολύτως συνένοχοι στην Τουρκική θηριωδία και την Τουρκική υποστήριξη στην Ισλαμική Τρομοκρατία.

Ειδικά όμως ο Έλληνας πρωθυπουργός οφείλει να απολογηθεί για την Κατάπτυστη Δήλωση του που δικαιώνει τους Τουρκικούς ισχυρισμούς, θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Για ποιο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ένα τέτοιο ψέμα, που προσβάλλει όχι μόνο την πατρίδα μας αλλά και την μνήμη των εκατομμυρίων νεκρών μας που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους;

Υ.Γ. Όμηρος της Al Qaeda ο επικεφαλής του Γραφείου Ασφάλειας και Προστασίας των Ηνωμένων Εθνών στην Υεμένη.

Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο επικεφαλής του Γραφείου Ασφάλειας και Προστασίας των Ηνωμένων Εθνών στην Υεμένη, Akam Sofyol Anam δημοσίευσε η Al Qaeda στην Αραβική Χερσόνησο.

Στο βίντεο ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών λέει πως κρατείται όμηρος από την Al Qaeda μαζί με συναδέλφους του από τις 11 Φεβρουαρίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here