ΜEIZON Θέμα με τον Παύλο Πολάκη και τις ΗΠΑ.

0
202

Είναι γνωστό ότι ο πρώην Yπουργός του ΣυΡιζΑ και νυν βουλευτής Παύλος Πολάκης, δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να προσπαθήσει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας, ως στέλεχος μίας μελλοντικής Κυβέρνησης.

Μία Εξέλιξη-Σοκ όμως στις ΗΠΑ, δείχνει ότι το σχέδιο Πολάκη δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια της Ελλάδας. Για την ακρίβεια, με κάποιον περίεργο τρόπο, ο Παύλος Πολάκης  κατάφερε να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Έτσι, πριν από λίγες ώρες στην Κυβερνητική σελίδα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, εμφανίστηκε η…Ιβερμεκτίνη ως προτεινόμενη θεραπεία για τον κορωνοϊό!

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για συνωμοσία Πολάκη, προκειμένου να γελοιοποιήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριζε ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα απευθύνεται σε ζώα.

Πως τα κατάφερε τώρα ο Συριζαίος και κλόνισε ακόμα και το Εθνικό Σύστημα Υγείας των ΗΠΑ, με μοναδικό στόχο να εκθέσει την Κυβέρνηση, είναι άγνωστο. Δείχνει όμως περίτρανα το πόσο αδίστακτος είναι ο πρώην Yπουργός του ΣυΡιζΑ.

Είναι βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει εντολή να παρακολουθηθεί ανελέητα, προκειμένου να δει πως κατάφερε να επηρεάσει την Πολιτική Υγείας της φίλης και συμμάχου χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here