Μεγάλη συγκέντρωση του «Γιώργου Θωμάκου – Δύναμη Ελπίδας» στο Κεφαλάρι!

0
250

Άρωμα νίκης έδωσε η προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/05/2014 το βράδυ στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε μια από τις πιο ιστορικές πλατείες του Δήμου μας για να δηλώσει με την παρουσία του την απόφαση του για αλλαγή σελίδας στο Δήμο, για Ανανέωση με ποιότητα. 

Στο χώρο, όμως, των πηγών του Κεφαλαρίου και των νεανικών μας ραντεβού, αργοπεθαίνει η «Αλάσκα». Ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του με μια δέσμευση για το πρώην αναψυκτήριο που ξεσήκωσε τον κόσμο.

«Για την Διοίκηση είναι απλά ένα κτίριο. Για μας σε αυτό το σημείο συναντιέται η νοσταλγία με την ταυτότητα της πόλης! Το κουφάρι της Αλάσκα θα ξαναζωντανέψει και στην διαχείριση θα μετέχει μάλιστα και ο Δήμος» δήλωσε ο κ. Θωμάκος και εισέπραξε το πιο δυνατό χειροκρότημα. 

Στην ομιλία του ο κ. Θωμάκος τόνισε πως ακούγοντας τον κόσμο στις συνοικίες και τις γειτονιές, αντιλαμβάνεται πως κάτι έχει αλλάξει «Η ανατροπή έγινε οι πολίτες του ενιαίου Δήμου, αγκαλιάζουν τον Συνδυασμό και ετοιμάζουν την μεγάλη έκπληξη! Νίκη από την πρώτη Κυριακή, ποιοτικό άλμα στο μέλλον».

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς» με αυτή τη σοφή φράση του Μαχάτμα Γκάντι, ο Γ. Θωμάκος παρομοίασε την πορεία της «Δύναμης Ελπίδας» που κατάφερε να σχηματίσει το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο νίκης, με 88 υποψηφίους, και να προσφέρει μια ανανεωτική λύση στον Δήμο μας.

«Με ανθρώπους ξεκούραστους, άφθαρτους και όχι επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Θωμάκος και συμπλήρωσε «τώρα ήρθε η ώρα του Ήθους και των καλών παιδιών. Τέλος στο δήμο-κεντρικό σύστημα, έμφαση στην ομάδα. Πιστεύουμε στην συλλογική δουλειά και στην συμμετοχή του πολίτη».

Ο κ. Θωμάκος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική επισημαίνοντας πως η Νέα Διοίκηση θα σταθεί πλάι στον πολίτη που είναι θύμα των μνημονίων και του Καλλικράτη ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχει σημασία στο Δήμο αν κάποιος είναι δεξιός ή αριστερός, σημασία έχει το τι μπορείς να κάνεις για τον άνθρωπο». 

Παράλληλα αναφέρθηκε σε σημεία του προγράμματος του Συνδυασμού που αποτελούν προτεραιότητες για την Νέα Διοίκηση.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

-Αξιοπρεπείς συνθήκες φιλοξενίας και εκπαίδευσης προνηπίων , νηπίων και μαθητών.

-Διαφύλαξη και επέκταση του Πρασίνου.

-Διαρκής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών Καθαριότητας. 

-Διαρκής αναβάθμιση των Εμπορικών Κέντρων , σε στενή συνεργασία με Εμπορικούς Συλλόγους. 

-Διαρκής έλεγχος νομιμότητας σε Πολεοδομικά Κέντρα και Εμπορικές Αγορές ( αυθαιρεσίες , καθαριότητα κ.α.).

-Εντός τριών μηνών :Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομα εμπόδια και θάμνους. Ανάδειξη των πινακίδων σήμανσης της τροχαίας.

-Ηλεκτροφωτισμός παντού. 

-Αυστηρότερες προϋποθέσεις χορήγησης Αδειών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και τακτικός έλεγχος των όρων λειτουργίας των.

-Διαβούλευση προς αποκατάσταση προβληματικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

-Συνεργασία με εταιρείες parking, ώστε να παραχωρούν , ως χορηγία προς τον Δήμο , τμήμα των χώρων στάθμευσης των , είτε δωρεάν κάποιες ημέρες και ώρες , είτε με συμβολικό τίμημα.

-Ασφαλείς διαδρομές για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

-Σύγχρονες υπηρεσίες (από τον Δήμο και τους ιδιώτες που θα παρακινηθούν να αναπτύξουν σχετικές μη οχλούσες χρήσεις, αξιοποίηση προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α., ανάπτυξη και ενθάρρυνση τοπικής επιχειρηματικότητας , «Σύμφωνα» επιχειρηματικότητας).

-Διαρκής διάλογος με τους πολίτες. 

-Διαρκής ενίσχυση θεσμών και σχέσεων Αλληλεγγύης.

-Αναμόρφωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

-Διάθεση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στον μαζικό Αθλητισμό και επανεκκίνηση του.

-Επίμονη διεκδίκηση της χρήσης των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων της ΧΑΝ. 

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο πιο παλιός και σοφός πρώην Αντιδήμαρχος Σταύρος Βόλκος ανέβηκε στο βήμα και δανειζόμενος το τίτλο του βιβλίου του Αντώνη Σαμαράκη φώναξε «Ζητείται Ελπίς……και η Ελπίς είναι δίπλα μας» δείχνοντας τον Γιώργο Θωμάκο.

Ο κ. Βόλκος έδωσε μάλιστα και συμβουλές στον υποψήφιο Δήμαρχο «να έχετε την πόρτα ανοιχτή όταν μιλάτε με εργολάβους……»!!

Δυναμικό παρόν στην προεκλογική συγκέντρωση έδωσε ο ευπατρίδης και πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Γιάννης Μελάς εμφανώς συγκινημένος καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Απέργης.

Δείτε το βίντεο της μεγάλης συγκέντρωσης του «Γιώργου Θωμάκου – Δύναμη Ελπίδας» στο Κεφαλάρι:

{videobox}CFkaGBEYBOs{/videobox}

Για να δείτε τις διάφορες φωτό της εκδήλωσης στο Κεφαλάρι, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:95 limit=8}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here