ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ προκαλεί το Αποκαλυπτικό Βίντεο που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος.

0
290

Ταράζει πάλι τα νερά της δημοσιότητας ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος με την ανάρτηση του στην οποία αναφέρει:

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Από τη Ρωσία με αγάπη!» (video) - OneNews.gr

Υπάρχει κι αυτή η Ουκρανία την οποία η Δημοκρατική Δύση δημιούργησε και τώρα αγκαλιάζει με συμπόνια!

Η Ουκρανία των Νεοναζί που ταπείνωναν, βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τους πολίτες.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που αναφέρονται τώρα στην φασιστική Ρωσία, περιέγραφαν την ναζιστική Ουκρανία!

Βέβαια αυτό δεν ένιαι το μόνο βίντεο που αφορά την Ουκρανία και τη δικαιοσύνη στη χώρα, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολιτικοί τριγμοί στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς μετά την υπενθύμιση ενός παλιότερου βίντεο με τον πρόεδρο Μπάιντεν που έλεγε τραγικά πράγματα στους Ουκρανούς.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Αμερικανός Πρόεδρος ακούγεται να περιγράφει τις συζητήσεις με την ηγεσία της Ουκρανίας προκειμένου να της χορηγηθεί εγγύηση δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το βίντεο με τίτλο «Οι ΗΠΑ σεβάστηκαν την κυριαρχία της Ουκρανίας», το ανέβασε χρήστης του twitter – κάνοντας λόγο για εκβιασμό της τότε Ουκρανικής πολιτικής ηγεσίας – με τις δηλώσεις του Μπάιντεν σε εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ, όπου ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει πώς ζήτησε από την τότε ουκρανική κυβέρνηση να απολύσει τον γενικό εισαγγελέα προκειμένου να της δοθεί εγγύηση δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει:

«…πήγα, υποθέτω, τη 12η ή 13η φορά στο Κίεβο και έπρεπε να ανακοινώσω ότι υπήρχε άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εγγύηση δανείου και υπήρχε δέσμευση από τον Poroshenko και από τον Yatsenyuk ότι θα αναλάμβαναν δράση κατά του γενικού εισαγγελέα και δεν το έκαναν!

Έτσι βγήκα στη συνέντευξη Τύπου και είπα ότι δεν θα δώσω…δεν θα σας δώσουμε το δισεκατομμύριο δολάρια και είπαν ότι δεν έχετε καμία εξουσία! Δεν είσαι Πρόεδρος! Ο Πρόεδρος είπε…τηλεφώνησέ του! (γέλια από το ακροατήριο).

Είπα ότι σου λέω δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο δολάρια, είπα ότι δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο και θα φύγω από εδώ μέσα, νομίζω ότι ήταν 6 ώρες, είπα ότι θα φύγουμε σε έξι ώρες, αν ο εισαγγελέας δεν απολυθεί, δεν παίρνεις τα λεφτά! Άντε, π…γιε! (γέλια από το ακροατήριο) Απολύθηκε! Και έβαλαν κάποιον που ήταν αξιόπιστος τότε!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here