«ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ» Ζελένσκι κατά της Ελλάδας λίγο πριν μιλήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

0
277

Εντέλει ο Ζελένσκι είναι λες και το κάνει επίτηδες!…

Την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει για να τηρήσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενώ η Τουρκία θησαυρίζει από το αίμα που χύνεται στην Ουκρανία, ο Ουκρανός Πρόεδρος βγαίνει και πλέκει το εγκώμιο της Τουρκίας!…

-Της Τουρκίας που έχει εισβάλει και κατέχει την Κύπρο διαπράττοντας εθνοκάθαρση.

-Της Τουρκίας που απειλεί ευθέως την Ελλάδα με εισβολή.

-Της Τουρκίας που εισβάλλει σε τέσσερις διαφορετικές χώρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Η πρώτη συνέντευξη του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στα Τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο HaberTurk έρχεται μάλλον σε ατυχές τάιμινγκ, λίγο πριν ο Ουκρανός Πρόεδρος κάνει την ομιλία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πρόκληση Ζελένσκι κατά της Ελλάδας λίγο πριν μιλήσει στο κοινοβούλιο

Ο Ζελένσκι αποθέωσε την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν και είπε, μεταξύ άλλων, ότι η Ουκρανία «βασίζεται στην πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας. Εμπιστευόμαστε την τουρκική ηγεσία».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα Τουρκικά drones που έχει η χώρα του και που συνεχώς της στέλνει η Τουρκία, ο Ουκρανός Πρόεδρος σχολίασε λακωνικά:

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τουρκία για αυτά τα drones. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο, κυρίως στην αρχή της πλήρους εισβολής. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για στατιστικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για τακτική».

Στην δεύτερη συνέντευξη που έδωσε ο Ζελένσκι στο Τουρκικό κανάλι HABERTURK, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Ο στρατός μας ο στρατός της Ουκρανίας, έδειξε την πραγματική του αξία και ικανότητα. Εμείς αποκρούσουμε τις ρωσικές δυνάμεις που προσπάθησαν να καταλάβουν αυτή την περιοχή.

Για αυτό το λόγο και απέτυχαν να εισέλθουν στην περιοχή του Κιέβου. Δοκίμασαν, πολλές φορές να επιτεθούν και η πόλη βομβαρδίστηκε, αλλά εμείς δεν τους επιτρέψαμε να πετύχουν. Δεν τους επιτρέψαμε να μπούνε στην πόλη.

Για την Bucha

Δολοφονήθηκαν παιδιά. Τα παιδιά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνονται στρατιωτικοί στόχοι. Εμείς είδαμε πολλά πτώματα, από κάποια πτώματα έλειπαν όργανα, ενώ κάποια είχαν δεμένα τα χέρια τους.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι εργασίες μας για την εκκένωση των τραυματιών από την Μαριούπολη και η Τουρκία έχει αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο σε αυτό. Τουρκικά πλοία χρησιμοποιούνται για την εκκένωση αυτήν και καθώς αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες

Εμείς εμπιστευόμαστε πλήρως στη στήριξη της Τουρκίας, εμπιστευόμαστε την Τουρκία και ταυτόχρονα εμπιστευόμαστε και την Τουρκική ηγεσία.

Η Κριμαία είναι ουκρανικό έδαφος, έτσι αναφέρεται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και όλοι οι ηγέτες στον κόσμο πιστεύουν ότι είναι έδαφος της Ουκρανίας. Για αυτό το λόγο και εμείς δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε κάποιο βήμα πίσω.

Σε ερώτηση για τα Τουρκικά ΜΕΑ:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω την Τουρκία για αυτά τα ΜΕΑ, διότι αυτά τα ένοπλα ΜΕΑ ανέλαβαν ένα σημαντικό ρόλο στην άμυνα μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here