ΜΕΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Οι Κλίντον πήραν εκατομμύρια από τους Ρώσους για σκανδαλώδες deal με Ουράνιο!!

0
184

Πρωτοφανείς αποκαλύψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, προφανώς σε απάντηση της φημολογούμενης σχέσεις του Donald Trump με τον ρωσικό παράγοντα.

Το όλο σχέδιο τους γύρισε μπούμερανγκ, καθώς η Αμερική σείεται από την αποκάλυψη ότι το ίδρυμα Κλίντον έλαβε μαύρες χορηγίες εκατομμυρίων από εταιρεία ρωσικών συμφερόντων, τις οποίες μάλιστα απέκρυψε παρά το ότι είχε δεσμευθεί και απέναντι στον πρόεδρο Ομπάμα να δημοσιοποιήσει κάθε χορηγία καθώς και το όνομα του χορηγού.

Η υπόθεση που αναμένεται να αποτελέσει μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από το Watergate, έχει ως εξής: Εταιρεία ουρανίου έκανε χορηγίες μέσω Καναδά, τουλάχιστον τρεις φορές, στο ίδρυμα Κλίντον. Η εν λόγω εταιρεία στη συνέχεια αγοράστηκε από ρώσικο Fund.

Την ώρα της εξαγοράς μάλιστα, η επενδυτική τράπεζα που συνδέεται άμεσα με το Κρεμλίνο, προσκάλεσε τον Μπιλ Κλίντον για ομιλία στην Μόσχα, δίνοντάς του το ιλιγγιώδες ποσό του μισού εκατομμυρίου $!

Έτσι, η συναλλαγή έγινε κανονικά, παρά την επιφανειακή εχθροπάθεια που έτρεφε η Κλίντον για την Ρωσία, με αποτέλεσμα η Ρωσία να αποκτήσει το 20% της διαχείρισης του Παγκόσμιου αποθέματος και παραγωγής Ουρανίου!

Μέχρι στιγμής η οικογένεια Κλίντον δεν έχει σχολιάσει τις αποκαλύψεις. Που φυσικά δεν έχουν δημοσιευθεί στα συστημικά μέσα τα οποία εδώ και εβδομάδες ανακάλυπταν υπόγειες σχέσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ με την Ρωσία!

Η παρέμβαση της αμερικανικής δικαιοσύνης όμως, αναμένεται ηχηρή και ίσως να βάλει ταφόπλακα στην προσπάθεια ανατροπής του προέδρου Trump.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here