ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν έψαξαν τις θυρίδες του Φρουζή! Πως το γνώριζε και έβαλε εκεί τα λεφτά;

0
418

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη με οσμή σκανδάλου έγινε στην προανακριτική κατά την κατάθεση του Φρουζή. Σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου, ο έλεγχος που διετάχθη από την κυρία Ράϊκου, δεν συμπεριελάμβανε άμεσα και την τραπεζική που θυρίδα!

Γεγονός αδιανόητο, αφού είναι πάγια τακτική σε διερεύνηση τέτοιων σκανδάλων να ανοίγουν άμεσα οι θυρίδες μαζί και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ακόμα πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι φαίνεται πως ο ίδιος ο Φρουζής γνώριζε πως δεν θα ανοιχτούν οι θυρίδες του, γι’ αυτό και είχε βάλει εκεί 1 εκατομμύριο € σε μετρητά!

Αμέσως μετά τα μετακίνησε σαν κύριος και τα έδωσε προς φύλαξη σε συγγενικό του πρόσωπο.

Πως γνώριζε λοιπόν ο κύριος Φρουζής ότι δεν θα έψαχναν άμεσα την θυρίδα του;

Ποιος τον ενημέρωσε;

Η Ελληνική δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να διαλευκάνει και αυτό το σκανδαλώδες εύρημα της προανακριτικής.

Στη διάρκεια της τρίτης ημέρας εξέτασης του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Παπαγγελόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης υπέβαλε ερωτήσεις στον μάρτυρα οι απαντήσεις του οποίου έρχονται σε αναντιστοιχία με προηγούμενες καταθέσεις του, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει και σκευωρία κάτι που υποστηρίζει κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα ο Φρουζής αποκάλυψε μετά από ερώτηση του βουλευτή ότι θα κάνει αίτηση για να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός του μετά τις αλλαγές του ποινικού κώδικα που ψηφίστηκαν στη Βουλή από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι διάλογοι στην Προανακριτική

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Την ώρα που φέρνουν τον Φρουζή να καταθέσει στη Βουλή, του επιστρέφουν τα λεφτά! Όχι μωρέ, δεν είναι σκευωρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here