Μεταναστευτικό: Οι φίλοι μας οι Γερμανοί! Χωρίς ενδοιασμό στηρίζουν την Τουρκία.

0
791

Αφού μας κατέστρεψαν οικονομικά επί 10 χρόνια, γονατίζοντας τον Ελληνικό λαό, αφού αρνούνται εδώ και δεκαετίες να πληρώσουν τις Γερμανικές αποζημιώσεις για τις ναζιστικές θηριωδίες στην χώρα μας, πλέον θέλουν να μας αφανίσουν και ως Έθνος.

Greece Turkey Migrants

Αποφεύγει να καταδικάσει την Τουρκία η γερμανική πλευρά, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της καγκελαρίας και του ΥΠΕΞ σε γερμανική εφημερίδα, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διοχετεύσει προς την Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Τόσο η καγκελαρία όσο και το υπουργείο Εξωτερικών «αναμένουν» πως θα τηρηθεί η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας στο προσφυγικό, σχολιάζει η Deutsche Welle.

Όπως διαβεβαιώνουν εκπρόσωποί τους στην Κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Zeitung, η Γερμανική Κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα δε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Μπούντεσντάγκ, της Γερμανικής Βουλής, τον χριστιανοδημοκράτη Νόρμπερτ Ρέτγκεν, η Γερμάνια αλλά και η ΕΕ δεν θα πρέπει να αντιδράσουν σκληρά.

Κατά τις εκτιμήσεις του το άνοιγμα των τουρκικών συνόρων έχει μεν «προς τα έξω την μορφή μιας απειλής», επί της ουσίας πρόκειται όμως για μια «κραυγή βοήθειας» προς την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος Ερντογάν απέτυχε σύμφωνα με τον κ. Ρέντκεν στην προσπάθειά του να συνεργαστεί με τη Ρωσία. Με το άνοιγμα των συνόρων ζητά τώρα την βοήθεια των Ευρωπαίων!…

Το ζητούμενο είναι, σύμφωνα με τον χριστιανοδημοκράτη πολιτικό, τα κράτη της Δύσης να παρακινήσουν τη Ρωσία να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί μια λύση στη Συρία – ακόμη και με την απειλή επιβολής νέων κυρώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here