Με δύο FAKEnews περί «250.000 εκκρεμών συντάξεων» παρέλαβε ο Γιάννης Βρούτσης το Υπουργείο, για να πει μετά ότι έκανε «έργο»!

0
446

Ο νέος υπουργός Γιάννης Βρούτσης εμφανίστηκε συγκινημένος για την επάνοδό του σε ένα χώρο που γνωρίζει καλά και εξήγγειλε τις επείγουσες προτεραιότητες του τομέα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης που είναι:

– Άμεση έκδοση των εκκρεμών συντάξεων που ξεπερνούν τις 250.000. Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για λογιστικές μεθοδεύσεις που εμφανίζουν πλεόνασμα παγώνοντας την έκδοση των συντάξεων. Στην πραγματικότητα δεν είναι 250.000, αλλά 39.000 οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις και 26.000 τα εφάπαξ.

Έως την 01/06/2020 το 34% των συντάξεων θα βγαίνουν ψηφιακά. Αυτό είναι σε στάδιο εφαρμογής από την Έφη Αχτσίογλου.

Υ.Γ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ αποκάλυψε ο Κυρανάκης για τις συντάξεις!

Στην ΕΡΤ ο κ. Κυρανάκης είπε ότι η ΝΔ θα προωθήσει την ιδιωτικοποίηση και τη μετατροπή του αναδιανεμητικού συστήματος σε κεφαλαιοποιητικό όχι μόνο για την επικουρική αλλά και την κύρια σύνταξη ενώ συμπλήρωσε το αβάσιμο ότι «Δεν είναι εφικτό να χρεοκοπήσει κάποια ιδιωτική ασφαλιστική» όταν εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλο το κόσμο έχασαν τις συντάξεις τους μέσα σε μια νύκτα με την πτώση ασφαλιστικών όπως AIG, ENRON, ASPIS, Commercial Value κτλ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here