Με εντολή ΗΠΑ η ρήξη Ζελένσκι-Μακρόν: Αμερικανοί και Ρώσοι αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό».

0
264

O B. Zελένσκι αποφάσισε να έρθει σε ρήξη με τη Γαλλία και να «καρφώσει» την πρόταση του Προέδρου της Γαλλίας, Ε. Μακρόν, ο οποίος του πρότεινε να «κάνει εδαφικές παραχωρήσεις» στην Ρωσία προκειμένου να λήξει ο πόλεμος.

Ο Ε. Μακρόν είπε το αυτονόητο βλέποντας πως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος χρήσης πυρηνικών: Η Ουκρανία δεν πρόκειται να ανακαταλάβει την Κριμαία, το Ντονέτσκ, το Λουγκάνσκ ή τις περιοχές που έχασε από την έναρξη του πολέμου.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία δέχτηκε τις βασικές προτάσεις για ειρήνη - Προς συνάντηση Πούτιν - Ζελένσκι στην Τουρκία

Συνεπώς η καλύτερη λύση θα είναι ένα Ομοσπονδιακό Ουκρανικό κράτος. Δυστυχώς για τον Ζελένσκι δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο ο πόλεμος συνεχίζεται η Ουκρανία θα χάνει εδάφη.

Υπερασπίζεται μεν ηρωικά όσο μπορεί τα εδάφη της όσο μπορεί αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Σε 2-3 μήνες η Ουκρανία θα έχει γίνει περίκλειστο κράτος με απώλεια Οδησσού και Νικολάεφ. Και το πρόβλημα για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ θα έχει μεγαλώσει γιατί η Ρωσία θα έχει φτάσει στα σύνορα με Μολδαβία.

Ταυτόχρονα, η Ευρώπη αρχίζει να βυθίζεται σε οικονομική άβυσσο. Η Ενεργειακή Κρίση αρχίζει να συνδυάζεται με επισιτιστική δημιουργώντας μια «τέλεια καταιγίδα».

Στο μεταξύ, τα αποθέματα όπλων και πυρομαχικών πολλών κρατών αρχίζουν να αδειάζουν με την Ουκρανία να καταναλώνει μια άνευ προηγουμένου ποσότητα όπλων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here