Με μηνύσεις απαντά η «Δημοκρατία» στον φασισμό των Hoaxes.

0
546

Έβγαλαν «FAKE news» την είδηση για το γερμανικό έγγραφο-βόμβα που αμφισβητεί τα μέτρα της καραντίνας

Οι λογοκριτές του διαδικτύου και οι ανειδίκευτες «αυθεντίες» της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes, που έχουν οριστεί από το Facebook «ελεγκτές των ειδήσεων», στράφηκαν ακόμη μία φορά εναντίον της εφημερίδας μας.

Πριν από λίγο καιρό τα Ellinika Hoaxes…αποφάνθηκαν ότι οι επώνυμες απόψεις ειδικών επιστημόνων που παρουσίασε η «Δημοκρατία» για το θέμα της τεχνολογίας 5G ήταν ψευδείς!

Άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ίχνος από την κατάρτιση και τις επιστημονικές περγαμηνές των επιστημόνων, τις απόψεις των οποίων δημοσιοποίησε η «Δημοκρατία», αποφάσισαν ότι οι ειδικοί ψεύδονται κι εμείς μεταδίδουμε ψευδείς ειδήσεις!

Τώρα, η προσπάθεια σπίλωσης της εφημερίδας μας συνεχίζεται με την ανάρτηση της ταμπέλας «FAKE  news» στην απόλυτα έγκυρη και επιβεβαιωμένη είδηση που δημοσιεύτηκε ως βασικό πρωτοσέλιδο θέμα στη «Δημοκρατία» (την 1η Ιουνίου) και αφορά τη διαρροή εγγράφου από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, στο οποίο επισημαινόταν ότι ο κίνδυνος από τον νέο κορονοϊό «υπερεκτιμήθηκε και ελήφθησαν λανθασμένα μέτρα αντιμετώπισης».

Τα Ellinika Hoaxes με τη «δημοκρατία» ακολουθούν την ακόλουθη πρακτική: παίζουν με τις λέξεις. Προσπαθούν να βρουν έστω μία φράση, μία λέξη στο κείμενο, η οποία μπορεί να επιδέχεται δεύτερης ερμηνείας, και χαρακτηρίζουν το σύνολο του δημοσιεύματος ψευδές!

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here