Με συμπτώματα…Covid-19 η Κυβέρνηση! Θέμα χρόνου η «διασωλήνωσή» της!…του Γιώργου Τράγκα.

0
617

Ατμόσφαιρα βαθύτατης σήψης. «Έχουν ξεφύγει…» λένε κάποιοι σοβαροί και ψύχραιμοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παραλογισμός, λαιμαργία, αλαζονεία και εγκληματικότητα.

Όλοι φοράνε μάσκες για τον ανύπαρκτο στατιστικά Covid-19, που πάνε ασορτί με τη βροχή διώξεων για «σύσταση εγκληματικών οργανώσεων», λασπομαχίες και δικογραφίες σε βάρος εισαγγελέων και γενικά λειτουργών της Θέμιδος.

Ολη την ημέρα τα κανάλια και ορισμένες ιστοσελίδες, που χρηματοδοτούνται από το Μαξίμου για να είμεθα «εμείς ασφαλείς», μεταδίδουν και γράφουν ιστορίες λοιμωξιολογικού τρόμου για τα κρούσματα του Covid-19 που ανιχνεύονται στις πύλες της χώρας.

Ούτε άνθρωποι πεθαίνουν ούτε εκατοντάδες πολίτες λιποθυμούν από πυρετό ούτε δεκάδες σωριάζονται στα συνοριακά φυλάκια από δύσπνοια ούτε γίνονται διακομιδές ασθενών του κορονοϊού με τα χαλασμένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ή τα ανύπαρκτα αεροσκάφη-φορεία που διαθέτει η Ελλάδα.

Ωστόσο, η αγαπητή κυρία Κοσιώνη, ο κ. Στραβελάκης, οι άνθρωποι του Σκάι μάς θέλουν… τάβλα και περιγράφουν μία κατάσταση που θυμίζει αίθουσες νοσοκομείων με ακρωτηριασμένους και καμένους μετά την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ.

Ο πυρετός, η έξαψη, τα «κύματα» της επιδημίας είναι στο μυαλό των λοιμωξιολόγων και στα κομπιούτερ των επιδημιολόγων. Όλων αυτών που ανιχνεύονται στη Δι@ύγεια, έχοντας πάρει για τις μελέτες τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από φαρμακοβιομηχανίες ή από το Ελληνικό Δημόσιο. Είναι στα σχέδια εκείνων που θέλουν να ελέγξουν από τώρα τις αντιδράσεις για το τσουνάμι της πείνας, της ανεργίας και των θανάτων που φέρνει η φτώχεια.

Θα ήταν πιο λογικό, πιο αληθινό, πιο ειλικρινές, τα κανάλια μας να μετέδιδαν όλη την ημέρα ρεπορτάζ για τους καρκίνους που έχουμε και τα καρδιαγγειακά. Σκεφτείτε ότι κάθε χρόνο ανιχνεύονται 70.000 Έλληνας με διάφορες μορφές νεοπλασίας και 32.000 συμπολίτες μας χάνουν τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Αναλογιστείτε ότι κάθε χρόνο φεύγουν από δίπλα μας 40.000 Ελληνες από καρδιαγγειακά χωρίς ποτέ να τύχουν της προσοχής της κυρίας Κοσιώνη, του κ. Παπαχελά, του προσωπικού του Σκάι ή των ιστοσελίδων που έχουν αναλάβει τους ύμνους για την προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του.

Ο τρόμος του κορωνοϊού και του lockdown βολεύει στον έλεγχο των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην οικονομική ερήμωση, στη διεύρυνση των ανισοτήτων και των επικείμενων υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα. Ο Covid-19 βολεύει στις εκπτώσεις που υφίστανται η δημοκρατία, η ελευθεροτυπία, το Σύνταγμα και η Δικαιοσύνη.

Ατμόσφαιρα βαθύτατης και προϊούσας σήψης επικρατεί επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζει αρκετά την κάθαρση του αμαρτωλού ’89. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχουμε πάμπερς. Έχουμε και τώρα αρχάγγελο-προστάτη της κάθαρσης, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here