Με Φωτεινή Δάρρα και Θάνο Καλλίρη ξεκινούν…τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά.

0
493

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά ξεκινούν με τις φωταγωγήσεις των χριστουγεννιάτικων δένδρων στον Δήμο από τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, στη Νέα Ερυθραία και στην Κηφισιά.

Η αυλαία ανοίγει με τον Θάνο Καλλίρη στη Νέα Ερυθραία, με τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στο εμπορικό κέντρο «Καμάρες» (Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία).

Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων γίνεται πιο γιορτινή με τη χαρισματική Φωτεινή Δάρρα πλαισιωμένη από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της Χορωδίας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου «Ώθηση», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30 στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου.

«Ελάτε να “δούμε με τα αφτιά μας και να ακούσουμε με τις καρδιές μας” κάλαντα και τραγούδια απ’ όλον τον κόσμο!» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου προσκαλώντας τους πολίτες στις εορταστικές εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here