ΜΗΠΩΣ δουλεύουν ψιλό γαζί τον κ. πρωθυπουργό;

0
445

Αποτέλεσμα να βγαίνει και να κάνει επίσημες δηλώσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό!…

«Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 και αυτό πιστοποιείται και από την αύξηση των…εσόδων (!!) παρά τις αντίθετες προβλέψεις»…τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού.

Εδώ πραγματικά δεν χωρούν σχόλια. Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ο ελληνικός τουρισμός υπέστη ένα τρομερό πλήγμα με την χρεοκοπία της Thomas Cook.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ είναι η ζημιά για τις Ελληνικές επιχειρήσεις και κατεπέκταση της Ελληνικής Οικονομίας. Φυσικά, μιλάμε για Τεκμηριωμένες, τιμολογημένες υποχρεώσεις.

Αυτά τα τιμολόγια λοιπόν που δεν θα πληρωθούν ποτέ διότι η Εταιρεία πτώχευσε, τα παρουσίασαν ως τετελεσμένα έσοδα στον πρωθυπουργό!

Δηλαδή τζίρος στα χαρτιά που μεταφράζεται σε οικονομική καταστροφή για τις επιχειρήσεις, βαπτίστηκε πως αύξηση εσόδων. Και επειδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός καμαρώνει πως έχει τοποθετηθεί δίπλα του τεχνοκράτες, εμείς επιμένουμε πως οι άνθρωποι τον δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δεν νοείται να μην γνωρίζουν ότι αυτά τα λεφτά δεν θα εισπραχθούν ποτέ.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here