Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είχαν οι Αρμόδιοι της Νότιας Κορέας!…

0
436

Χρησιμοποιώντας «drones» στον νυχτερινό ουρανό, που ελέγχονταν προφανώς από computer, δημιούργησαν διάφορα κινούμενα σχέδια, για να πείσουν τον κόσμο, να τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας εναντίον της μάστιγας του κορωνοϊού!…

Η πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας φωτίστηκε από τα drones που σχημάτισαν μια εικόνα δύο ανθρώπων φορώντας μάσκες.

Σταδιακά τα δύο πρόσωπα απομακρύνονται για να στείλουν το μήνυμα των αποστάσεων που πρέπει να κρατάμε μεταξύ μας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού.

Τριακόσια drone προγραμματίστηκαν για να σχηματίσουν εικόνες πάνω από τον ποταμό Χαν-ο οποίος διασχίζει την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας.

Ο σκοπός τους ήταν βεβαίως θεάρεστος!…Αλλά αναλογιστείτε τώρα, τι μπορεί να συμβεί, όταν αυτά τα καινούργια διαβολικά ιπτάμενα μηχανήματα θα χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις!…Ήδη κέρδισαν τις μάχες στον πόλεμο μεταξύ Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν….

Είναι πολύ σωστό να μας προβληματίζει η ανάπτυξη των «drones», γιατί εκτός από τις απίθανες ειρηνικές εφαρμογές τους (εκπληκτικές φωτογραφίες και κινηματογραφήσεις, ταχύτατες αερομεταφορές ακριβείας κλπ.) βρήκαν αμέσως εφαρμογή και στις πολεμικές ή αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις με τα γνωστά αποτελέσματα!

Όμως το ίδιο ακριβώς συνέβη και με όλες τις μεγάλες εφευρέσεις των ανθρώπων κατά τους τελευταίους αιώνες, από την αυτοκίνηση και την αερόπλοια μέχρι την ατομική ενέργεια και τη διαστημική τεχνολογία κλπ. κλπ.

Τελικά «μέτρον πάντων άνθρωπος», όπως είπαν οι σοφοί, που κατοίκησαν κάποτε αυτόν τον τόπο!

Πηγή: Αναγνώστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here