Μιχαηλίδης για Μητσοτάκη: «Άφαντος από την Βουλή, πρώτη Mούρη στα πρωινάδικα».

0
212

Με ένα ακόμη Καυστικό Βίντεο έρχεται και αυτή την εβδομάδα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης, να σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά τα θέματα που καυτηρίασε είναι μεταξύ άλλων την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παρουσιαστεί στην Βουλή, για να δώσει απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις, τους πλειστηριασμούς, την κατάργηση του Ε.Σ.Υ.

«Άφαντος από την Βουλή, πρώτη μούρη στα πρωινάδικα…ο Πρωθυπουργός»…σχολιάζει με νόημα ο Θανάσης Μιχαηλίδης.

«Άφαντος από την Βουλή, πρώτη μούρη στα πρωινάδικα…ο Πρωθυπουργός αυξημένης ανοησίας» που κλαίγεται για την ασθένεια της αδερφής του για 2 λεπτά στον καναπέ εκπομπής ως μαϊντανός, αλλά ξεχνάει να καταδικάσει την επίθεση στελεχών και τρολ του κόμματός του στον Κατρούγκαλο ή τον Νικολαΐδη…

Ένας «εξαφανισμένος ανόητος» που αρνείται να πάει στη Βουλή να απαντήσει στις ερωτήσεις για τις παρακολουθήσεις, τους πλειστηριασμούς, την κατάργηση του Ε.Σ.Υ., την εξαθλίωση των πολιτών από την ακρίβεια σε προϊόντα και καύσιμα…

Ένας «Aνόητος Pροκλητικός» που καπηλεύεται αγώνες άλλων…

-Τον αγώνα της Γεννηματά για τις μαστογραφίες,

-Τους αγώνες του Πολάκη για το Ε.Σ.Υ. ,

-Τις ΤΟ.Μ.Υ.,

-Τους αγώνες με φόντο τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ…

«Τώρα που «άνοιξε» η μύτη του και εκτός από ΤΣΟΥΡΈΚΙΑ μυρίζει ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, εσείς οι Τ.Ψ.Ρ.Μ. να θυμάστε πως ΘΑ ΒΗΧΕΤΕ και θα ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 75 ευρώ…ΟΥΣΤ»…σημειώνει στην περιγραφή του βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here