Μπορούν οι ανεξάρτητοι Βρετανοί ερευνητές να μας πουν ποιοι έλληνες πολιτικοί είχαν αγοράσει στρέμματα στα κατεχόμενα της Μόρφου και μετά προπαγάνδιζαν υπέρ του σχεδίου Ανάν;

0
745

Ανεξάρτητοι Βρετανοί ερευνητές, εμπλέκουν τον πρόεδρο της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για λογαριασμό Ρώσων ολιγαρχών.

Φυσικά οι Βρετανοί είναι μονόφθαλμοι. Κοιτούν μόνο προς ανατολάς για λαμογιές και βρομιές.

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν οι ίδιοι οι Βρετανοί ερευνητές αφού άνοιξαν το θέμα Αναστασιάδη, να μας πουν εάν και ποιοι Έλληνες πολιτικοί είχαν αγοράσει μέσω παρένθετων βρετανικών εταιρειών και μεγάλου δικηγορικού γραφείου στην Κύπρο, «τσάμπα» στρέμματα στα κατεχόμενα που συμπτωματικά θα περιέρχονταν σε ελληνοκυπριακή διοίκηση με το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν.

Στην συνέχεια οι ίδιοι πολιτικοί φέρονται να προπαγάνδιζαν υπέρ του επαίσχυντου σχεδίου Ανάν, αφού εάν αυτό περνούσε, θα δεκαπλασίαζαν τα λεφτά τους σε μία νύχτα.

Επειδή λοιπόν οι εταιρείες που στήθηκε η κομπίνα ήταν βρετανικές, με ιδιοκτήτες άλλες εταιρίες τύπου καρουζέλ που διαχειριζόταν μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο, θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να βοηθήσουν στην αποκάλυψη τους. Λόγω κυρίως εντοπιότητας.

Διότι εμείς τα Ελληνάκια που ψάχναμε την υπόθεση, βρίσκαμε έναν μεγάλο μαντρότοιχο όταν προσπαθούσαμε να αγγίξουμε τα πεπραγμένα βρετανικών εταιρειών. Αλλά φαίνεται ότι ο μπαμπούλας τη Ρωσίας πληρώνει καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here