Μόλις 7 μήνες Κυβέρνηση Μητσοτάκη και χάνουμε το μισό Αιγαίο! Σκέψου σε 4 χρόνια.

0
464

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019;

Με ποιό τίμημα παραδίδετε το Αιγαίο.

Με την βοήθεια ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται ή ξεφύτρωσαν με μαύρο χρήμα από την Τουρκία η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε μια πράξη την οποία οι ιστορικοί του μέλλοντος θα παραλληλίζουν με την προδοσία της χούντας στην Κύπρο. Ακόμα μέχρι αυτές τις ώρες δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια αναφορικά με τον ΟΗΕ.

Όπως δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια ενώ γνώριζε το σχέδιο της Τουρκίας για την υπογραφή της ψευδό-συμφωνίας. Και ερχόμαστε να αναρωτηθούμε δικαίως, ποιό το τίμημα αυτής της αφωνίας.

Τσάμπα υποστηρικτής της Τουρκίας ΔΕΝ γίνεται. Όσοι προωθούν τα συμφέροντα της, είναι εξαγορασμένοι.

Η Τουρκάλα σύζυγος Χριστοφοράκου και οι μίζες της Siemens που γνωρίζουν οι τουρκικές υπηρεσίες.

Η πρέζα του Noor1, η ατζέντα της Siemens, οι πατριδοκάπηλοι ακραίοι, Ελληνικά Ιδιωτικά ΜΜΕ κι ο χρυσός του ενεχυροδανειστηρίου τι κοινό έχουν με την Τουρκία;

Ο ΟΗΕ αναρτά τις συντεταγμένες από τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης – Εγκλωβισμένη η κυβέρνηση σύρεται στην Χάγη

Διπλωματικό «Βατερλώ» συνιστά για τη χώρα μας η απόφαση του ΟΗΕ να αναρτήσει τους χάρτες με τις συντεταγμένες θαλάσσιας δικαιοδοσίας όπως προβλέπει η πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψε η Άγκυρα με την ψευδό-κυβέρνηση της Λιβύης.

Η εξέλιξη αυτή εγκλωβίζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση η οποία αναμένεται να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις με δεδομένο ότι ο Ερντογάν έχει προαναγγείλει γεωτρήσεις νότια της Κρήτης αμέσως μετά την ανάρτηση των συντεταγμένων από τον ΟΗΕ.

Για το τεράστιο αυτό εθνικό θέμα η κυβέρνηση δεν έχει διαμορφώσει ενιαία στρατηγική με αποτέλεσμα να σύρετε αναγκαστικά στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η κινητικότητα που παρουσιάζουν διάφορα Ινστιτούτα τα οποία οργανώνουν εκδηλώσεις μέσα στην εβδομάδα με ομιλητές τους υπέρμαχους της προσφυγής της Χάγης.

Στο Μαξίμου δεν έχουν καταλήξει σε ένα σχέδιο διαχείρισης της κρίσης. Δεν μπορούν να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα για το τι θα κάνει η Ελλάδα σε περίπτωση κατά την οποία τα τουρκικά γεωτρύπανα αρχίσουν έρευνες νότια της Κρήτης.

Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ανάγει σε δόγμα την ψυχραιμία και το «βλέποντας και κάνοντας».

Αντίθετα το Υπουργείο Άμυνας πιστεύει ότι θα πρέπει τα ελληνικά πολεμικά πλοία να εμποδίσουν το ενδεχόμενο τουρκικών γεωτρήσεων. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Άγκυρα θα δημιουργήσει τετελεσμένα με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here