Μόνος στο Μαξίμου: Η «αβάσταχτη» μοναξιά του Κυριάκου.

0
201

Μέχρι και βουλευτές του τον αποκαλούν ειρωνικά «Κρυφακούλη»…

Ούτε στα χειρότερα όνειρά του δεν θα μπορούσε να ζήσει τέτοιο εφιάλτη μοναξιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τώρα που ήλθαν τα δύσκολα καταλαβαίνει πως όλοι τον εγκαταλείπουν, όπως τα ποντίκια όταν βυθίζεται το καράβι…

Το ξαναλέμε, γιατί είναι πρωτόγνωρο: Ούτε ένας-μα πραγματικά ούτε ένας-Συνταγματολόγος δεν έχει βγει να τον υπερασπιστεί για το μέγα σκάνδαλο των κοριών-υποκλοπών. Φυσικά και δεν υπολογίζεται ο Γεραπετρίτης, ο οποίος έχει πάρει προ πολλού «διαζύγιο» με το συνταγματικό δίκαιο και «οφείλει και διατροφή».

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι, πραγματικά όλοι, οι Συνταγματολόγοι που βγήκαν μίλησαν εναντίον του. Και όταν λέμε εναντίον του το εννοούμε, διότι ως και τέως «κολλητοί» του συνταγματολόγοι βγήκαν ζητώντας την παραίτησή του, π.χ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όμως το κακό δεν μένει εδώ. Οι βουλευτές της Ν.Δ. απέχουν από τα ΜΜΕ ομαδικώς, ενώ από τους Υπουργούς του έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στηρίζεται στην Σοφία Βούλτεψη!! Η οποία κάθε φορά που βγαίνει στο «γυαλί» ή στο ραδιόφωνο χαντακώνει ακόμη περισσότερο τον «Κρυφακούλη».

Φυσικά εμφανίζονται, εκόντες άκοντες, και κάποιοι «αρμόδιοι» υπουργοί, π.χ. Τσιάρας, αλλά μάλλον δείχνουν να αισθάνονται ως ανόρεχτοι και αμήχανοι μάρτυρες υπεράσπισης στα δικαστήρια…

Το καράβι της Κυβέρνησης του Κυριάκου-«Κρυφακούλη»-Μητσοτάκη βυθίζεται αύτανδρο. Τύφλα να έχει ο «Τιτανικός».  Τουλάχιστον σ’ εκείνον υπήρχε ως την τελευταία στιγμή η ορχήστρα για να παίζει.

Στον «Επιτελικό Τιτανικό» του υποτιμητικά αποκαλούμενου «Κρυφακούλη» δεν υπάρχει κανείς. Μόνος του ο άλλοτε παντοδύναμος «Μωυσής»  και «Μονομάχος» κοιτάζει με τρόμο, σαν να μην πιστεύει στα μάτια του, το τεράστιο μοιραίο «παγόβουνο» των υποκλοπών.

Όταν ο πολιτικός καιρός του Κυριάκου θα έχει οριστικά τελειώσει δεν θα υπάρχει κανείς να του γράψει-τουλάχιστον για τον Νέρωνα είχε βρεθεί μια πιστή του ως το τέλος «θεραπαινίδα»-έστω το sic transit gloria mundi, σε Μητσοτακική και όχι σε λατινική βεβαίως, «γραφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here