Μ.Ι.Τ.-Leaks: Πώς η Τουρκία «φυτεύει» μυστικούς πράκτορες στις Ελληνικές γειτονιές.

0
475

Σε αποκαλύψεις για τη δράση της περίφημης ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχωρά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ.

Θα συλληφθεί κανένας ΜΙΤατζής στην Θράκη;

Ο θαρραλέος αρθρογράφος Ιμπράμ Ονσούνογλου αναρωτιέται στο FACEBOOK,  για κάτι στο Κείμενο του ιστολόγιου 3/5/2020 το οποίο (εκ του αποτελέσματος κρίνοντας) ως Ελλάδα δεν τα πάμε καθόλου καλά!

«Azınlıktaki MİT’çileri ve MİT hafiyelerini ne zaman ifşa etmeye başlayacağız? Toplumumuz içindeki bu kanser hücrelerini? Kurulmak ve korkutmak için öyle olduklarını gururla söylemekten çekinmeyen bu asalakları? İfşaatı yine benden mi bekliyorsunuz?»

Δηλαδή: «Πότε θα αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε τους ΜΙΤατζήδες και τους χαφιέδες της ΜΙΤ στην μειονότητα; Αυτά τα καρκινικά κύτταρα μέσα στη κοινωνία μας…Αυτούς τους άθλιους που για να εκβιάσουν και να φοβίσουν δεν διστάζουν να λένε με περηφάνια  πως όντως είναι…Πάλι από εμένα τα περιμένετε;»

Η αλήθεια είναι πως οι αρχές ασφαλείας στην Θράκη, εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν θυμόμαστε να έχουν συλλάβει κάποιον πράκτορα της Τουρκίας στην Θράκη. Πλην αυτού που είχε συλληφθεί φωτογραφίζοντας στρατόπεδα στην Σαμοθράκη.

Και υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι μας. Πολιτικοί, αστυνομικοί, πολίτες, που έχουμε την λογική «Εγώ θα σώσω την πατρίδα;»

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here