Νέα βόμβα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ!!

0
177

Βρέθηκαν 15 εκατ. ευρώ στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ! Ύποπτα για τέλεση αξιόποινων πράξεων ηγετικά στελέχη της περιόδου 2004-2012!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews μετά τις καταθέσεις των ελεγκτών που ερευνούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2004-2012 προκειμένου να διαπιστώσουν πως δημιουργήθηκε το χρέος των 149 εκατ. ευρώ περίπου, τα ερωτήματα που προκύπτουν εστιάζουν κυρίως σε δύο σημεία για τα οποία καλείται ο υπεύθυνος των οικονομικών του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος να δώσει εξηγήσεις.

Το πρώτο είναι κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν 15 εκατ ευρώ σε μετρητά! Για αυτό το παράξενο γεγονός ο Σπυρόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ κρατείτο ένα τόσο μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος και δεν είχε κατατεθεί σε κάποια τράπεζα ώστε να ωφελείται το ΠΑΣΟΚ από τους τόκους.

Το δεύτερο γιατί για μεγάλο μέρος των δαπανών της επίμαχης περιόδου δεν υπάρχουν παραστατικά ούτε δόθηκαν επαρκής αιτιολογίες για την απουσία τους!

Επίσης, διερευνάται η τέλεση αξιόποινων πράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα τυχόν ζημία του κόμματος, όπως απιστία και υπεξαίρεση για την οποία αναμένεται η κατάθεση του Σπυρόπουλου.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, που θεωρείται και ως θιγόμενο, δεν έχει κατατεθεί έγκληση! ΓΙΑΤΙ άραγε;

Η Δικαιοσύνη παρενέβη έπειτα από μήνυση που κατάθεσε πριν περίπου τρία χρόνια στον οικονομικό Εισαγγελέα ένας πολίτης ορμώμενος από τα σχετικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κατασπατάληση των χρημάτων του κόμματος από τον πρώην Πρόεδρο του κύριο ΓΑΠ!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here