Νέα Εθνική ήττα στην συνάντηση Μητσοτάκη-Χάρις!

0
250

Την ώρα που οι ομογενείς βουλευτές των ΗΠΑ, Μπιλιράκης και Μαλλιωτάκη με Επιστολή-Κόλαφο αποκαλύπτουν ότι το State Department έχει περιέλθει κυριολεκτικά στον έλεγχο των Τούρκων, οι οποίοι κατάφεραν να ακυρώσουν τον αγωγό East Med, οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης αναφορικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, προκαλούν θυμηδία και οργή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς λοιπόν του Μεγάρου Μαξίμου, οι ΗΠΑ επιμένουν ότι η Ελλάδα έχει νευραλγικό ρόλο στην ανατολική Μεσόγειο αναφορικά με τα ενεργειακά, ειδικά τώρα, λόγω της όξυνσης της αντιπαράθεσης στην Ουκρανία. Για αυτό λένε, στηρίζουν το ηλεκτρικό καλώδιο Αιγύπτου Ελλάδας!

Η κυβέρνηση προσπαθεί να παραμυθιάσει τους ιθαγενείς με χάντρες, διότι ο αγωγός East Med θα ήταν η πλέον ηχηρή απάντηση στην ενέργεια κι η κρίση που προκύπτει από την κατάσταση στην Ουκρανία. Διότι, θα έδινε μία πραγματική εναλλακτική στην τροφοδοσία της Ευρώπης με φυσικό αέριο, ώστε να απεμπλακεί από το Ρωσικό.

Αντί αυτού, οι ΗΠΑ παρασυρμένες από την Τουρκικής καταγωγής Αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών Naz Durakoglu ακύρωσαν αυτό το έργο ύψιστης γεωπολιτικής σημασίας, υποβαθμίζοντας στην πράξη τον ρόλο της Ελλάδας στα ενεργειακά.

Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει το φιάσκο με προπαγάνδα αίσχιστου είδους, μόνον οργή προκαλεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here