Νέα μεγάλη επιτυχία της ΔΙ.ΑΣ στην Κηφισιά.

0
585

Στις 02/11/2018 το βράδυ συνελήφθηκε  στην Κηφισιά από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας άνδρας Ρομά, μέλος της σπείρας που εδώ και μήνες έχουν κάνει αμέτρητες διαρρήξεις σε όλη τη Β/Α Αττική.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22:00 όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Μεταμόρφωσης εντόπισε ένα μαύρο Skoda Octavia με τρεις Ρομά και τους έκανε σήμα για να τους ελέγξει. Ο οδηγός δεν σταμάτησε και ακολούθησε άγρια καταδίωξη για περίπου 15 λεπτά.

Το αυτοκίνητο μετά από λίγα λεπτά τράκαρε στη γέφυρα της Λυκόβρυσης καθώς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οι 3 Ρομά έτρεξαν προς το ρέμα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αμέσως στην περιοχή και μετά από πεζή καταδίωξη μίας ώρας μέσα στο ρέμα, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από αυτούς στην περιοχή της Κηφισιάς πίσω από το ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι».

Ο άνδρας που συνελήφθηκε είναι σεσημασμένος και ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς των συμμοριών Ρομά, καθώς έχει συλληφθεί και έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για ένοπλες ληστείες και επιθέσεις κατά αστυνομικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here